Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρίχνουν τους τόνους στην ΑΕΚ εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ρίχνουν τους τόνους στην ΑΕΚ εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Απομένουν ακόμα 48 ώρες για το μεγάλο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ και η προετοιμασία της ΑΕΚ έχει μπει στην τελική της ευθεία. Αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο στην αυριανή προπόνηση, μοναδικοί απόντες από το ματς με τον Ολυμπιακό θα είναι οι Κορδέρο, Σοϊλέδης, αφού ο Ελντερ Μπαρμπόσα επέστρεψε σε χρόνο-ρεκόρ και όλα δείχνουν ότι θα είναι στο αρχικό σχήμα του Πογέτ. Στα Σπάτα γίνεται προσπάθεια αποσυμφόρησης του κλίματος. Ναι μεν όλοι γνωρίζουν ότι πρόκειται για ένα πολύ σπουδαίο ματς με αρκετές ιδιαιτερότητες, όμως δεν υπάρχουν σημαντικές διαφορές ως προς το πρόγραμμα της προετοιμασίας.

Απομένουν ακόμα 48 ώρες για το μεγάλο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ και η προετοιμασία της ΑΕΚ έχει μπει στην τελική της ευθεία. Αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο στην αυριανή προπόνηση, μοναδικοί απόντες από το ματς με τον Ολυμπιακό θα είναι οι Κορδέρο, Σοϊλέδης, αφού ο Ελντερ Μπαρμπόσα επέστρεψε σε χρόνο-ρεκόρ και όλα δείχνουν ότι θα είναι στο αρχικό σχήμα του Πογέτ.

Στα Σπάτα γίνεται προσπάθεια αποσυμφόρησης του κλίματος. Ναι μεν όλοι γνωρίζουν ότι πρόκειται για ένα πολύ σπουδαίο ματς με αρκετές ιδιαιτερότητες, όμως δεν υπάρχουν σημαντικές διαφορές ως προς το πρόγραμμα της προετοιμασίας. Γενικά το αντιμετωπίζουν ως ακόμα ένα δύσκολο ματς, αλλά με περισσότερο κόσμο. Με βάση την προπώληση των εισιτηρίων το «φράγμα» των 30.000 οπαδών έχει ήδη σπάσει και επικρατεί αισιοδοξία ότι ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί στους 40.000.

Αρκετοί ξένοι δημοσιογράφοι έχουν διαπιστευτεί από χώρες όπως η Γερμανία, η Σουηδία, η Πολωνία και η Ελβετία.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρισκόταν από την περασμένη Κυριακή στο Λονδίνο και επιστρέφει σήμερα. Δεν αποκλείεται να πάει μια… βόλτα από τα Σπάτα αύριο προκειμένου να εμψυχώσει τους παίκτες, αν και σκοπός της ΑΕΚ είναι να πάνε οι ποδοσφαιριστές με πλήρη ηρεμία στο ντέρμπι.

* Ο Πέτρος Μάνταλος είναι το πρόσωπο του Match Programme Νο14 της ΑΕΚ που θα διανέμεται δωρεάν το Σάββατο στο ΟΑΚΑ. «Για εμάς και τον κόσμο μας» τιτλοφορείται το τεύχος, ενώ ο αρχηγός της Ενωσης δηλώνει: «Δεν υπάρχει καν η πολυτέλεια να μείνουμε στην ήττα από τον Ατρόμητο, όταν μπροστά μας έχουμε ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι».

* Ο τραυματισμός των Κορδέρο, Σοϊλέδη τους επιτρέπει να εκπληρώσουν αύριο μια χορηγική υποχρεώση της ΑΕΚ. Οι δύο παίκτες θα βρίσκονται στις 13:30 στην έκθεση HORECA στο περίπτερο της Λουξ.

* Συνεργείο του Skysports θα βρίσκεται τη Δευτέρα στην Αθήνα για ένα θέμα με τον Γκουστάβο Πογέτ. Το βρετανικό δίκτυο επικοινώνησε με τον Ουρουγουανό ο οποίος επιθυμούσε να γίνει η επαφή μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ετσι, οι άνθρωποι του Skysports θα βρίσκονται στην Ελλάδα από τη Δευτέρα έως την Τετάρτη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024