Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Πανηγυρική δικαίωση από το ΑΣΕΑΔ», λένε στον Κόροιβο

«Πανηγυρική δικαίωση από το ΑΣΕΑΔ», λένε στον Κόροιβο

Το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την ένσταση που είχε καταθέσει η Κηφισιά για τον εντός έδρας αγώνα με τον Κόροιβο Αμαλιάδας, που είχε διεξαχθεί στις 7/11/15 και στον οποίο είχαν επικρατήσει οι φιλοξενούμενοι με 60-61. Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου είχε καταφύγει στο ΑΣΕΑΔ για το μπέρδεμα που έγινε με το καλάθι του παίκτη της, Νίκου Γκίκα, 9'' πριν την λήξη, με τους διαιτητές να υποδεικνύουν πως ήταν για δύο πόντους, αλλά την γραμματεία να το χρεώνει ως τρίποντο.

Το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την ένσταση που είχε καταθέσει η Κηφισιά για τον εντός έδρας αγώνα με τον Κόροιβο Αμαλιάδας, που είχε διεξαχθεί στις 7/11/15 και στον οποίο είχαν επικρατήσει οι φιλοξενούμενοι με 60-61. Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου είχε καταφύγει στο ΑΣΕΑΔ για το μπέρδεμα που έγινε με το καλάθι του παίκτη της, Νίκου Γκίκα, 9» πριν την λήξη, με τους διαιτητές να υποδεικνύουν πως ήταν για δύο πόντους, αλλά την γραμματεία να το χρεώνει ως τρίποντο.

Αυτό είχαν σαν αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να πιστεύουν πως ο αγώνας ήταν ισόπαλος, ενώ βρίσκονταν ένα πόντο πίσω. Το λάθος διορθώθηκε 2» πριν την λήξη, αλλά η Κηφισιά δεν κατάφερε να αντιδράσει στον εναπομείναντα χρόνο.

Ο Κόροιβος σε σημερινή ανακοίνωσή του κάνει λόγο για «πανηγυρική δικαίωση από το ΑΣΕΑΔ». Συγκεκριμένα η ομάδα της Αμαλιάδας αναφέρει σχετικά: «Πανηγυρική δικαίωση για την ΚΑΕ Κόροιβος, καθώς το ΑΣΕΑΔ εκδίκασε την ένσταση που είχε καταθέσει η Νέα Κηφισιά και αποφάσισε να την απορρίψει.

Μπορεί κάποιοι να προσπάθησαν να αμφισβητήσουν τη νίκη μας, όμως η αλήθεια έλαμψε για τα καλά και είναι αντιληπτό ότι δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίζει με τον ιδρώτα και τα επιτεύγματα των αθλητών μας μέσα στο γήπεδο. Η ΚΑΕ Κόροιβος δικαιώθηκε πανηγυρικά, κατακτώντας πεντακάθαρα το ροζ φύλλο μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 10-8: Φουλάρουν για το Final 4 οι Ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Φερεντσβάρος με 10-8, την υποχρέωσε στην πρώτη φετινή της ήττα σε όλες τις διοργανώσεις και έπιασε κορυφή μαζί με τους Ούγγρους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024