
Με τον Λαβρόφ θα συναντηθεί ο γγ του ΝΑΤΟ
Ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ ανακοίνωσε σήμερα, Τετάρτη, ότι σκοπεύει να συναντηθεί με τον υπουργό Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ στο περιθώριο της συνόδου για τη Συρία που θα διεξαχθεί την Πέμπτη στο Μόναχο.
Ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ ανακοίνωσε σήμερα, Τετάρτη, ότι σκοπεύει να συναντηθεί με τον υπουργό Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ στο περιθώριο της συνόδου για τη Συρία που θα διεξαχθεί την Πέμπτη στο Μόναχο.
«Σχεδιάζω μια συνάντηση με τον υπουργό Λαβρόφ στο Μόναχο. Έχουμε συναντηθεί πολλές φορές στο παρελθόν» είπε ο Στόλτενμπεργκ μιλώντας σε δημοσιογράφους στις Βρυξέλλες.
Η συνάντηση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο του «τακτικού διαλόγου» μεταξύ του ΝΑΤΟ και της Ρωσίας, εξήγησε.
«Το ΝΑΤΟ ουδέποτε διέκοψε τον πολιτικό διάλογο με τη Ρωσία και, φυσικά, οι συναντήσεις με τον υπουργό Λαβρόφ αποτελούν μέρος αυτού του διαλόγου» πρόσθεσε ο Στόλτενμπεργκ, εξηγώντας ότι είναι σημαντικό να παραμείνουν ανοιχτοί οι δίαυλοι επικοινωνίας με τη Μόσχα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters/Sputnik
- Νέα σενάρια για Γουέστμπρουκ: «Υπάρχουν αναφορές στην Ευρώπη για Παναθηναϊκό, Χάποελ και Ντουμπάι» (pic)
- ΚΚΕ: Απαράδεκτη κυβερνητική παρέμβαση στην εσωτερική λειτουργία του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου
- Επίσκεψη του νέου ομογενή Βουλευτή της Ουγγαρίας στον Δήμαρχο Ήλιδας
- Ο Ρόδρι υποβλήθηκε σε επέμβαση στη μέση – Η ανακοίνωση της Μάντσεστερ Σίτι
- Τσουκαλάς: Η ΝΔ είναι η μόνη πολιτική δύναμη που δεν θέλει την πραγματική αναθεώρηση του άρθρου 86
- Η συνταγματική αναθεώρηση ράγισε (κι άλλο) την πολιτική βιτρίνα Μητσοτάκη

