MVP ο Μπρίτο, το καλύτερο γκολ ο Γουνδουλάκης στην 21η αγωνιστική
Ο Λουίζ Μπρίτο του Ατρόμητου αναδείχθηκε πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της 21ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Super League. Ο Βραζιλιάνος άσος έλαβε το 24,13% στο σχετικό διαγωνισμό, για την καταλυτική παρουσία του στη νίκη επί του Ατρόμητου στο Περιστέρι επί της ΑΕΚ. Στο μεταξύ ο Φανούρης Γουνδουλάκης του Πλατανιά πήρε την πρώτη θέση στο διαγωνισμό για το καλύτερο γκολ της ίδιας αγωνιστικής (Best Goal), λαμβάνοντας ποσοστό 31,22%.
Ο Λουίζ Μπρίτο του Ατρόμητου αναδείχθηκε πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της 21ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Super League. Ο Βραζιλιάνος άσος έλαβε το 24,13% στο σχετικό διαγωνισμό, για την καταλυτική παρουσία του στη νίκη επί του Ατρόμητου στο Περιστέρι επί της ΑΕΚ.
Στο μεταξύ ο Φανούρης Γουνδουλάκης του Πλατανιά πήρε την πρώτη θέση στο διαγωνισμό για το καλύτερο γκολ της ίδιας αγωνιστικής (Best Goal), λαμβάνοντας ποσοστό 31,22%.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Μπράντον και Ντάμιεν Τζέφερσον πέτυχαν 22 και 19 πόντους αντίστοιχα κι έτσι η Καρδίτσα νίκησε τον Προμηθέα με 95-79 και «κλειδώνοντας» την παραμονή της.
Μεγάλο το ενδιαφέρον στη μάχη της 5ης θέσης στα πλέι οφ της Super Leaugue, μετά τη νίκη που πέτυχε ο Άρης επί του Βόλου με 3-2. και την ήττα του Λεβαδειακού με 2-0 από τον ΟΦΗ.