Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θέλετε τζάμπα μπέργκερ; Ρίξτε έναν αλιγάτορα στο ταμείο και φύγετε

Θέλετε τζάμπα μπέργκερ; Ρίξτε έναν αλιγάτορα στο ταμείο και φύγετε

Έναν επισκέπτη... έκπληξη είχε κατάστημα αλυσίδας φαστφουντ στη Φλόριντα των ΗΠΑ, λίγο μετά την παραγγελία που έδωσε, μέσα από το αυτοκίνητο, ένας «πλακατζής» 23χρονος: Αφού παρήγγειλε από το παράθυρο και ο υπάλληλος γύρισε αλλού το βλέμμα του, ο νεαρός έριξε... έναν αλιγάτορα μέσα στο ταμείο και εξαφανίστηκε. Συνελήφθη με την κατηγορία επίθεσης με θανατηφόρο όπλο, κλοπής και παράνομης μεταφοράς αλιγάτορα.

Έναν επισκέπτη… έκπληξη είχε κατάστημα αλυσίδας φαστφουντ στη Φλόριντα των ΗΠΑ, λίγο μετά την παραγγελία που έδωσε, μέσα από το αυτοκίνητο, ένας «πλακατζής» 23χρονος: Αφού παρήγγειλε από το παράθυρο και ο υπάλληλος γύρισε αλλού το βλέμμα του, ο νεαρός έριξε… έναν αλιγάτορα μέσα στο ταμείο και εξαφανίστηκε.

Το περιστατικό δημοσιοποιήθηκε την Τρίτη από την αστυνομία του Παλμ Μπιτς στη Φλόριντα και είχε σημειωθεί τον περασμένο Οκτώβριο.

O 23χρονος, ο Τζόσουα Τζέιμς, εμφανίστηκε μετά τα μεσάνυχτα σε Wendy’s της περιοχής για να δώσει την παραγγελία του από το παράθυρο που χρησιμοποιείται για τους οδηγούς. Έριξε τον αλιγάτορα, μήκους τριών μέτρων, πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε ενώ όσοι υπάλληλοι βρίσκονταν στο κατάστατημα έτρεχαν αλλόφρονες.

Τελικά, το ζώο πιάστηκε από ειδικό και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερο στο φυσικό του χώρο. Ο νεαρός εντοπίστηκε, χάρη στις κάμερες, και δεν έδωσε καμία ουσιαστική εξήγηση για τη συμπεριφορά του – η μητέρα του υποστήριξε ότι επρόκειτο για «κακόγουστη φάρσα».

Συνελήφθη με την κατηγορία επίθεσης με θανατηφόρο όπλο, κλοπής και παράνομης μεταφοράς αλιγάτορα (το είδος βρίσκεται υπό προστασία στη Φλόριντα).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press

Sports in

Πιτίνο: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ήταν ο έκτος παίκτης»

Ο Ρικ Πιτίνο αποθέωσε τον Παναθηναϊκό για τη νίκη του απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024