Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Suzuki SX4 S-Cross 2016: «Συνειδητά» SUV

Suzuki SX4 S-Cross 2016: «Συνειδητά» SUV

To compact crossover της ιαπωνικής φίρμας ετοιμάζεται να υποδεχτεί την ανανεωμένη εκδοχή του η οποία, όπως αποκαλύπτουν οι πρώτες εικόνες του θα υιοθετήσει μια σαφώς αρρενωπότερη SUV σχεδίαση ενώ στις αλλαγές θα συμπεριληφθεί και ένας νέος turbo κινητήρας.

Τo compact crossover της Suzuki παρουσιάστηκε το 2013 και όπως όλα δείχνουν ο χρόνος του «τελείωσε» και επανεκκινεί φέρνοντας μαζί του και τις πρώτες εικόνες από την ανανεωμένη εκδοχή του, η οποία επιφυλάσσει σημαντικές αλλαγές τόσο σε σχεδιαστικό επίπεδο όσο και από πλευράς νέων κινητήρων.

Κατά το τεκμήριο των ακαμουφλάριστων εικόνων του οι οποίες προέρχονται από την παρουσίαση στο γαλλικό δίκτυο αντιπροσώπων της φίρμας, το SX4 S-Cross υιοθετεί μια πιο «συνειδητή» SUV σχεδίαση ανασχεδιάζοντας αναλόγως το μπροστινό του τμήμα. Προς την ίδια, πιο εμφανώς περιπετειώδη κατεύθυνση το SX4 S-Cross φαίνεται επίσης να αυξάνει και την απόσταση του από το έδαφος προς όφελος των off-road δυνατοτήτων του.

Λιγότερο ριζική φαίνεται να είναι η ανασχεδίαση του εσωτερικού η οποία εστιάζει περισσότερο στη βελτίωση των ήδη γνωστών στοιχείων σχεδιαστικών και τεχνολογικών και την οποία θα επιστεγάσει ο απαραίτητος εμπλουτισμός σε επίπεδο υλικών, χρωμάτων αλλά και εξοπλισμού.

Εκεί που επίσης αναμένονται σημαντικές αλλαγές είναι στην γκάμα κινητήρων του που τώρα περιλαμβάνει δύο επιλογές βενζίνης και πετρελαίου χωρητικότητας 1,6 λίτρων με απόδοση 120 ίππους και οι οποίες αναμένεται να εμπλουτιστούν με ένα νέο -αυτή τη φορά turbo- κινητήρα βενζίνης 1,0 ή 1,4 λίτρων ο οποίος αναμένεται να προσφέρει περισσότερη ισχύ και αποδοτικότητα.

Όλοι οι κινητήρες αναμένεται να συνδυάζονται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων ή κατ΄επιλογή με αυτόματο ισάριθμων σχέσεων, ωστόσο αν επαληθευτεί το σενάριο για τον turbo κινητήρα του 1,0 λίτρου, αυτός αναμένεται να συνδυάζεται με κιβώτιο πέντε σχέσεων.

Αμετάβλητες αναμένεται να παραμείνουν οι διαθέσιμες επιλογές σε ό,τι αφορά την μετάδοση της κίνησης καθώς το SX4 S-Cross θα εξακολουθεί να διατίθεται και στην ανανεωμένη του εκδοχή σε δικίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις.

AUTOMEDIA

Sports in

Στη «χρυσή βίβλο» της UEFA o Ολυμπιακός!

Η ομάδα του Πειραιά φιγουράρει πια δίπλα στα μεγαθήρια της Ευρώπης μετά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ των Νέων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024