
Η Ένωση Ευρωπαϊκών Συλλόγων στηρίζει Ινφαντίνο στη FIFA
Η Ένωση Ευρωπαϊκών Συλλόγων στηρίζει Ινφαντίνο στη FIFA
Οι μεγαλύτεροι σύλλογοι της Ευρώπης εξέφρασαν την στήριξή τους στον προσωρινό επικεφαλής της UEFA, Τζάνι Ινφαντίνο (σ.σ. δεξί χέρι του κατηγορούμενου για ποδοσφαιρικά σκάνδαλα, Μισέλ Πλατινί), ο οποίος είναι υποψήφιος για την προεδρία της FIFA, όπως γνωστοποίησε η Ένωση Ευρωπαϊκών Συλλόγων (ECA). Ο αντιπρόεδρος της ECA, Ουμπέρτο Γκαντίνι, ανακοίνωσε την απόφαση αυτή στη γενική συνέλευση της Ένωσης, η οποία εκπροσωπεί περισσότερους από 200 συλλόγους, συμπεριλαμβανομένων των σημαντικότερων της «Γηραιάς Ηπείρου», όπως είναι οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους και Μπάγερν Μονάχου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Επίδομα 300 ευρώ: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι;
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (17/5): Δράση με το φινάλε της Super League, το Μύκονος-Παναθηναϊκός και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα
- Αναστάτωση σε πτήση της Qantas – Επιβάτης έβριζε το πλήρωμα και δάγκωσε αεροσυνοδό
- Μόσχα: Ουκρανική επίθεση με πάνω από 120 drones – Τρεις νεκροί και τουλάχιστον 17 τραυματίες
- Κεραυνοί Δένδια (και δική του πλατφόρμα) κατά «επιτελικού κράτους» Μητσοτάκη – «Καρφιά» Κικίλια για την «ψυχή της παράταξης»
- Το «άγνωστο» burnout: Το βάρος της ευθύνης μπορεί να σε εξαντλήσει;


