Αετός θα πετάει πάνω από το γήπεδο της Τούμπας στα ματς του ΠΑΟΚ
Στα πρότυπα της Μπενφίκα και της Λάτσιο βαδίζει ο ΠΑΟΚ, που αγόρασε αετό τον οποίο εκπαιδεύει ώστε από τη νέα αγωνιστική περίοδο να... ανοίγει τα ματς του «δικεφάλου».
Στα πρότυπα της Μπενφίκα και της Λάτσιο βαδίζει ο ΠΑΟΚ, που αγόρασε αετό τον οποίο εκπαιδεύει ώστε από τη νέα αγωνιστική περίοδο να… ανοίγει τα ματς του «δικεφάλου».
Ο αετός είναι από τη Δράμα και τους επόμενους πέντε μήνες θα εκπαιδεύεται ώστε να μπορεί να πετάει με ασφάλεια πάνω από το γήπεδο της Τούμπας πριν από τα παιχνίδια.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αετός είναι μαύρος με άσπρες φτερούγες.
Μετά την ήττα της ΑΕΚ στον τελικό του BCL από τη Ρίτας, ο Σάκοτα αποκάλυψε το προαίσθημά του για το μεγάλο προβάδισμα της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στην τελευταία επίθεση στην κανονική περίοδο.
Ο 57χρονος Μπάρι Ντρούιτ Μπάρλοου και ο σύντροφος κατηγορούνται ότι βίαζαν και εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά νεαρούς άνδρες. Είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλοι, ο πρώτος με παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.
Απίστευτη αυτοκτονία της ΑΕΚ στον τελικό του BCL, καθώς αν και βρέθηκε ακόμη και στο +20 απέναντι στη Ρίτας, τελικά ηττήθηκε με 92-86 στην παράταση «δωρίζοντας» την κούπα στους Λιθουανούς.