Αετός θα πετάει πάνω από το γήπεδο της Τούμπας στα ματς του ΠΑΟΚ
Στα πρότυπα της Μπενφίκα και της Λάτσιο βαδίζει ο ΠΑΟΚ, που αγόρασε αετό τον οποίο εκπαιδεύει ώστε από τη νέα αγωνιστική περίοδο να... ανοίγει τα ματς του «δικεφάλου».
Στα πρότυπα της Μπενφίκα και της Λάτσιο βαδίζει ο ΠΑΟΚ, που αγόρασε αετό τον οποίο εκπαιδεύει ώστε από τη νέα αγωνιστική περίοδο να… ανοίγει τα ματς του «δικεφάλου».
Ο αετός είναι από τη Δράμα και τους επόμενους πέντε μήνες θα εκπαιδεύεται ώστε να μπορεί να πετάει με ασφάλεια πάνω από το γήπεδο της Τούμπας πριν από τα παιχνίδια.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αετός είναι μαύρος με άσπρες φτερούγες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φοβερά λόγια του Φεράν Τόρες: «Το γκολ το έβαλαν 47 εκατομμύρια Ισπανοί όχι εγώ»
- Ισπανία – Αργεντινή: Δίκαιο και άδικο…
- H απονομή στην Ισπανία – Δεν έφευγε από το πλάνο ο Τραμπ μέχρι να σηκώσει ο Ρόδρι την κούπα (vids)
- Μία εικόνα, χίλιες λέξεις: Τα δάκρυα του Μέσι μετά τον χαμένο τελικό της Αργεντινής [βίντεο]
- Η παράδοση του… στέμματος: Αγκαλιά Μέσι – Γιαμάλ μετά τον τελικό (vid, pics)
- «Σάρωσε» η Ισπανία: MVP ο Ρόδρι, καλύτερος τερματοφύλακας ο Σιμόν, κορυφαίος νέος ο Κουμπαρσί (vids)
- Τα εντυπωσιακά ρεκόρ της Ισπανίας και του Ντε λα Φουέντε!
- Οι «χειροπέδες» του Ντε Λα Φουέντε
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442