Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ράιαν Ρέινολντς: Ο Deadpool αλλάζει το παιχνίδι στις ταινίες υπερηρώων

Ράιαν Ρέινολντς: Ο Deadpool αλλάζει το παιχνίδι στις ταινίες υπερηρώων

Μαντώ Σιώμου Τα τελευταία χρόνια, υπερήρωες όλων των ειδών έχουν αντιμετωπίσει ένα ευρύ φάσμα από κακοποιούς σε αμέτρητες ταινίες δράσης και περιπέτειας. Ο χολιγουντιανός ηθοποιός Ράιαν Ρέινολντς, πρωταγωνιστής του Deadpool, δηλώνει ότι 11 χρόνια μετά, ο πιο αντισυμβατικός αντι-ήρωας της Marvel, με την εμβληματική κόκκινη στολή του, το αδάμαστο πνεύμα του αλλά και το ανεξέλεγκτο […]

Μαντώ Σιώμου

Τα τελευταία χρόνια, υπερήρωες όλων των ειδών έχουν αντιμετωπίσει ένα ευρύ φάσμα από κακοποιούς σε αμέτρητες ταινίες δράσης και περιπέτειας. Ο χολιγουντιανός ηθοποιός Ράιαν Ρέινολντς, πρωταγωνιστής του Deadpool, δηλώνει ότι 11 χρόνια μετά, ο πιο αντισυμβατικός αντι-ήρωας της Marvel, με την εμβληματική κόκκινη στολή του, το αδάμαστο πνεύμα του αλλά και το ανεξέλεγκτο στόμα του… επαναπροσδιορίζει το είδος.

Η ταινία αφηγείται την ιστορία του Ουέιντ Ουίλσον, ενός πρώην πράκτορα των Ειδικών Δυνάμεων και νυν μισθοφόρου, ο οποίος υποβάλλεται σεένα μη-εγκεκριμένο πείραμα για τη θεραπεία του καρκίνου του, που τον αφήνει σημαδεμένο. Ο Ουίλσον αποκτά σούπερ δυνάμεις όπως την ικανότητα να θεραπεύεται πολύ γρήγορα, και ως Deadpool επιδιώκει εκδίκηση από τον άνθρωπο που σχεδόν κατέστρεψε τη ζωή του.

«Το παιχνίδι αλλάζει για τις ταινίες με υπερήρωες. Βρισκόμαστε, στη διασταύρωση ενός είδους «αποκάλυψης» των σούπερ ηρώων. Έχουμε όλες αυτές τις καινούργιες ταινίες, τις πολύ σοβαρές, πολύ σκληρές και σκοτεινές», επισημαίνει ο Ρέινολντς στο Reuters.

«Το Deadpool είναι το αντίθετο αυτού του είδους. Δεν παίρνει τίποτα στα σοβαρά και νομίζω ότι γι’αυτό είναι διασκεδαστικό».

Ο ηθοποιός διευκρινίζει ότι στη ταινία παραμένει ακόμη όλη η έντονη δράση, αλλά διαφέρει από τις συνηθισμένες παραγωγές της Marvel, είναι ακατάλληλη για ανήλικους, καθώς περιέχει πολύ αίμα, πολλές βρισιές και ένα σωρό σεξουαλικά υπονοούμενα.

«Είναι μια ωραία αναζωογονητική αλλαγή», τονίζει ο Ρέινολντς, ο οποίος ενσάρκωσε για πρώτη φορά τον Deadpool στην ταινία X-Men η αρχή: Γούλβεριν το 2009, ως αντίπαλος του Χιου Τζάκμαν.

«Νομίζω ότι αυτός ο ήρωας, ζει σε ένα σύμπαν, που κανένας άλλος χαρακτήρας μπορεί ή θα κατοικήσει ποτέ! Βρίσκω ότι είναι ένα θαύμα το γεγονός ότι τα στούντιο μας επέτρεψαν να γυρίσουμε μία ταινία για τον Deadpool».

Στην ταινία συμμετέχουν ακόμη οι ηθοποιοί Μορένα Μπακάριν, Εντ Σκριν, Τζίνα Καράνο, Τ.Τζ. Μίλερ και Μπριάνα Χίλντεμπραντ. Το Deadpool σκηνοθετεί ο Τιμ Μίλερ, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Ρετ Ριζ και Πολ Γουέρικ του Zombieland.

Με άφθονο χιούμορ, πολύ βία και προσβλητική γλώσσα… ο Deadpool έρχεται να ταράξει τα νερά στις κινηματογραφικές αίθουσες, στις 18 Φεβρουαρίου.

Το Deadpool σπάει ταμεία

Tο Deadpool έκανε πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες της Αμερικής, και σπάει ήδη ταμεία. Με εκτιμώμενες εισπράξεις για το πρώτο τριήμερο προβολής του να φτάνουν τα 135 εκατ. δολάρια, γίνεται η «ακατάλληλη για ανηλίκους» ταινία με τις μεγαλύτερες εισπράξεις στην ιστορία του αμερικανικού box-office.

Η ταινία άρχισε να κερδίζει πολλούς οπαδούς από το περασμένο καλοκαίρι στο Comic-Con, ενώ πολλοί εκτιμούν ότι η επιτυχία της οφείλεται στο γεγονός ότι είναι «ακατάλληλη». Ωστόσο, όπως αναφέρει και ο Ράιαν Ρέινολντς, που έμεινε ικανοποιημένος με τα τελικά αποτελέσματα της ταινίας παρά το χαμηλό προϋπολογισμό της, στα μόλις 50 εκατ. δολάρια…
«Μερικές φορές το «μεγάλο παιχνίδι» ανταποδίδει».



entertainment.in.gr

Sports in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024