
Πώς κινούνται τα μέσα μαζικής μεταφοράς κατά την απεργία
Tην Πέμπτη, ημέρα πανελλαδικής κινητοποίησης της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, οι εργαζόμενοι -αναλόγως του μέσου συγκοινωνίας- συμμετέχουν με 24ωρη απεργία ή στάσεις εργασίας.
Tην Πέμπτη, ημέρα πανελλαδικής κινητοποίησης της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, οι εργαζόμενοι -αναλόγως του μέσου συγκοινωνίας- συμμετέχουν με 24ωρη απεργία ή στάσεις εργασίας.
Δεν θα κινηθούν καθόλου τα τρόλεϊ, τα τρένα, οι συρμοί του Προαστιακού, o Hλεκτρικός (ΗΣΑΠ, γραμμή 1). Το μετρό (γραμμές 2,3) θα λειτουργεί από τις 10 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα.
Τα λεωφορεία της Αθήνας και του Πειραιά θα κινηθούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ (το βράδυ τα οχήματα θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 8 μ.μ.)
To Τραμ θα πραγματοποιήσει δρομολόγια από τις 09:00 έως τις 21:00.
Στην 24ωρη απεργία συμμετέχουν και οι περίπου 30.000 ιδιοκτήτες ταξί όλης της χώρας.
Στη Θεσσαλονίκη στην 24ωρη απεργία συμμετέχουν οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ. Κατά την ημέρα της απεργίας ο Οργανισμός, θα κυκλοφορεί λεωφορεία με προσωπικό ασφαλείας. Τα δρομολόγια των γραμμών που θα εξυπηρετούνται με το προσωπικό ασφαλείας, θα εκτελούν το πρώτο δρομολόγιο από 04:45 και το τελευταίο 23:00 περίπου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Τζον Λένον είχε μιλήσει για τον θάνατο στην τελευταία του συνέντευξη, λίγες ώρες πριν δολοφονηθεί
- Νετανιάχου: Κρατάμε ανοιχτά τα μάτια μας όσον αφορά το Ιράν – Θα μιλήσω σήμερα με τον Τραμπ
- Ντουμπάι: Κοινή αστυνομική επιχείρηση Κίνας – ΗΠΑ – ΗΑΕ με 276 συλλήψεις για απάτη με κρυπτονομίσματα
- Ένα δισ. δολάρια για την ασφάλεια της αίθουσας χορού του Τραμπ; – «Αυτή η υπόθεση βρωμάει από μακριά»
- LIVE: Μύκονος Betsson – Παναθηναϊκός
- LIVE: Πανσερραϊκός – Παναιτωλικός