
Καταγγελία κατά Κωνσταντοπούλου για ηχογράφηση συνομιλιών
Σύμφωνα με έγγραφη αναφορά υπαλλήλου του Κοινοβουλίου, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ενώ ήταν ακόμη πρόεδρος της Βουλής, ηχογράφησε συνομιλία που είχαν μεταξύ τους. Για την ίδια υπόθεση, η κ. Κωνσταντοπούλου έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος του νυν προέδρου Νίκου Βούτση, αλλά και του γενικού γραμματέα της Βουλής.
Εντείνεται η αντιπαράθεση της Ζωής Κωνσταντοπούλου με τους υπαλλήλους της Βουλής, τον πρόεδρο του Κοινοβουλίου, αλλά και τον ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως ανέφερε το Mega, σύμφωνα με έγγραφη αναφορά που έκανε υπάλληλος του Κοινοβουλίου στην προϊσταμένη της, υποστηρίζει ότι η κ. Κωνσταντοπούλου ηχογράφησε τη συνομιλία που είχαν μεταξύ τους, όταν της παρέδωσε η ίδια εξώδικο αναφορικά με την υπόθεση των κλειδιών του δικού της γραφείου, αλλά και της Επιτροπής Αλήθειας για το Χρέος, στη Βουλή.
«Θα ήθελα να σας γνωρίσω ότι η ίδια ηχογραφούσε τη συνομιλία, παρ’ όλο που δεν συναίνεσα ποτέ σε αυτό -επισημαίνοντας ταυτόχρονα- το παράνομο της πράξης αυτής» υπογραμμίζει η υπάλληλος της Βουλής στην αναφορά της.
Για την ίδια υπόθεση, η κ. Κωνσταντοπούλου έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος του νυν προέδρου Νίκου Βούτση, αλλά και του γενικού γραμματέα της Βουλής.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Mega, η αντιπαράθεση της κ. Κωνσταντοπούλου με τον κ. Βούτση πιθανόν να έχει και συνέχεια, καθώς οι υπηρεσίες του Κοινοβουλίου αναμένεται να ξεκινήσουν ενδελεχή έρευνα για να διαπιστωθεί ποια έγγραφα πήρε η πρώην πρόεδρος σε μορφή φωτοτυπιών, όταν αποχώρησε από τη θέση της.
Πάντως, η κ. Κωνσταντοπούλου έδωσε ένα στίγμα των προθέσεων και των κινήσεων που θα ακολουθήσει. Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Σκάι ανέφερε μεταξύ άλλων ότι έχει στην κατοχή της γραπτά μηνύματα που της έστελνε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και στα οποία της εξέφραζε την αντίθεσή του στις επιθέσεις που εξαπέλυε σε βάρος της ο τότε κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Χανταϊός: Πόσα είδη υπάρχουν; Πώς μεταδίδεται – Όσα πρέπει να ξέρετε
- Νέες ταινίες: Στους ρυθμούς των θερινών σινεμά
- Γιουβέντους: Χωρίς Champions League ανοίγει «τρύπα» 100 εκατ. ευρώ
- Στις φυλακές Κορυδαλλού το Σάββατο ο 54χρονος που σκότωσε τον 20χρονο Νικήτα και η σύζυγός του
- Δύο συνταγές για street food από… σπίτι
- Πώς τραβήχτηκε το θρυλικό καρέ με τη σημαία στο κατεστραμμένο Ράιχσταγκ
- Αλέξης Τσίπρας: Πώς σταματά η κρατικά εγγυημένη τραπεζική αισχροκέρδεια;
- Σύγκρουση Ryanair – Fraport για τις χρεώσεις στα ελληνικά αεροδρόμια – Σφοδρές αντιδράσεις
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 09.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)


































![Μελανσόν εναντίον ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, Ταϊβάν και Ισραήλ στην ίδια συνέντευξη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/X7BISL4J2FPWXNFMRYL5SQBVHQ-1-315x220.jpg)





















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442