Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Καταγγελία κατά Κωνσταντοπούλου για ηχογράφηση συνομιλιών

Καταγγελία κατά Κωνσταντοπούλου για ηχογράφηση συνομιλιών

Σύμφωνα με έγγραφη αναφορά υπαλλήλου του Κοινοβουλίου, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ενώ ήταν ακόμη πρόεδρος της Βουλής, ηχογράφησε συνομιλία που είχαν μεταξύ τους. Για την ίδια υπόθεση, η κ. Κωνσταντοπούλου έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος του νυν προέδρου Νίκου Βούτση, αλλά και του γενικού γραμματέα της Βουλής.

Εντείνεται η αντιπαράθεση της Ζωής Κωνσταντοπούλου με τους υπαλλήλους της Βουλής, τον πρόεδρο του Κοινοβουλίου, αλλά και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως ανέφερε το Mega, σύμφωνα με έγγραφη αναφορά που έκανε υπάλληλος του Κοινοβουλίου στην προϊσταμένη της, υποστηρίζει ότι η κ. Κωνσταντοπούλου ηχογράφησε τη συνομιλία που είχαν μεταξύ τους, όταν της παρέδωσε η ίδια εξώδικο αναφορικά με την υπόθεση των κλειδιών του δικού της γραφείου, αλλά και της Επιτροπής Αλήθειας για το Χρέος, στη Βουλή.

«Θα ήθελα να σας γνωρίσω ότι η ίδια ηχογραφούσε τη συνομιλία, παρ’ όλο που δεν συναίνεσα ποτέ σε αυτό -επισημαίνοντας ταυτόχρονα- το παράνομο της πράξης αυτής» υπογραμμίζει η υπάλληλος της Βουλής στην αναφορά της.

Για την ίδια υπόθεση, η κ. Κωνσταντοπούλου έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος του νυν προέδρου Νίκου Βούτση, αλλά και του γενικού γραμματέα της Βουλής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Mega, η αντιπαράθεση της κ. Κωνσταντοπούλου με τον κ. Βούτση πιθανόν να έχει και συνέχεια, καθώς οι υπηρεσίες του Κοινοβουλίου αναμένεται να ξεκινήσουν ενδελεχή έρευνα για να διαπιστωθεί ποια έγγραφα πήρε η πρώην πρόεδρος σε μορφή φωτοτυπιών, όταν αποχώρησε από τη θέση της.

Πάντως, η κ. Κωνσταντοπούλου έδωσε ένα στίγμα των προθέσεων και των κινήσεων που θα ακολουθήσει. Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Σκάι ανέφερε μεταξύ άλλων ότι έχει στην κατοχή της γραπτά μηνύματα που της έστελνε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και στα οποία της εξέφραζε την αντίθεσή του στις επιθέσεις που εξαπέλυε σε βάρος της ο τότε κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024