Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βασάνιζαν τον Βαγγέλη Γιακουμάκη λίγα 24ωρα πριν από την εξαφάνισή του

Βασάνιζαν τον Βαγγέλη Γιακουμάκη λίγα 24ωρα πριν από την εξαφάνισή του

Άγρια βασανιστήρια και λίγα μόλις 24ωρα πριν από την εξαφάνισή του δεχόταν ο Βαγγέλης Γιακουμάκης, όπως αποκαλύπτει η δικογραφία της πολύκροτης υπόθεσης. Μια κατάθεση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον περιγράφει επίθεση που έγινε από πιο κλειστό κύκλο φοιτητών στις 23 Ιανουαρίου 2015, δύο εβδομάδες πριν από την εξαφάνιση, για την οποία έγινε προσπάθεια να μείνει στο σκοτάδι.

Άγρια βασανιστήρια και λίγα μόλις 24ωρα πριν από την εξαφάνισή του δεχόταν ο Βαγγέλης Γιακουμάκης, όπως αποκαλύπτει η δικογραφία της πολύκροτης υπόθεσης.

Ανάμεσα στα στοιχεία-φωτιά που δημοσιεύονται στον Ελεύθερο Τύπο ένα χρόνο μετά το θάνατο του άτυχου σπουδαστή περιλαμβάνεται η προσπάθεια απόκρυψης από φοιτήτρια της Γαλακτοκομικής Σχολής ενός σκληρού δίσκου, μία ανώνυμη επιστολή που γράφει «έχω βίντεο που δείχνει τι του κάνατε πριν το τέλος του», βίντεο με βασανισμούς, σεξουαλικού τύπου πειράγματα, αλλά και άγνωστες επιθέσεις.

Μια κατάθεση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον περιγράφει επίθεση που έγινε από πιο κλειστό κύκλο φοιτητών στις 23 Ιανουαρίου 2015, δύο εβδομάδες πριν από την εξαφάνιση, για την οποία έγινε προσπάθεια να μείνει στο σκοτάδι.

«Το βράδυ άκουσα φασαρία. Έμαθα ότι οι… χτυπούσαν τον Βαγγέλη. Κάποια στιγμή που πήγε να ξεφύγει ο… του πέρασε μια μπλούζα στο λαιμό και τον τράβηξε ξανά μέσα στο δωμάτιο όπου συνεχίστηκε ο ξυλοδαρμός. Ο καβγάς άρχισε από την ώρα που ακούστηκε ο Βαγγέλης να λέει «αφήστε το πορτοφόλι μου και το κινητό μου κάτω». Την επόμενη μέρα ρώτησα γιατί τον χτυπούσαν και μου απάντησαν «ο Βαγγέλης πέρυσι έκανε πολλά και μιλούσε πολύ, καιρός ήταν’». Το ίδιο βράδυ άκουσα ξανά ήχο από σφαλιάρα και τον Βαγγέλη να λέει «άσε με ήσυχο, φύγε, μη με πειράζεις»» περιγράφει στην κατάθεσή του μάρτυρας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024