
Ευγενίδειο Θεραπευτήριο: 350.000 ευρώ για αποπληρωμή δεδουλευμένων
Την ενίσχυση του Ευγενίδειου Θεραπευτηρίου με το ποσό των 350.000 ευρώ αποφάσισε το υπουργείο Υγείας ώστε να προχωρήσει η αποπληρωμή των δεδουλευμένων πέντε μηνών των εργαζομένων. Το ποσό θα δοθεί μέσω του ΕΟΠΥΥ το αμέσως επόμενο διάστημα.
Την ενίσχυση του Ευγενίδειου Θεραπευτηρίου με το ποσό των 350.000 ευρώ αποφάσισε το υπουργείο Υγείας ώστε να προχωρήσει η αποπληρωμή των δεδουλευμένων πέντε μηνών των εργαζομένων. Το ποσό θα δοθεί μέσω του ΕΟΠΥΥ το αμέσως επόμενο διάστημα.
Η απόφαση ελήφθη κατόπιν τετραμερούς συνάντησης που είχε την περασμένη Τρίτη ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, με τον πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) Αθανάσιο Δημόπουλο και αντιπροσωπείες της διοίκησης και του σωματείου εργαζομένων του θεραπευτηρίου.
Στη συζήτηση αναλύθηκαν οι δυνατότητες εξυγίανσης του νοσοκομείου και ο κ. Πολάκης εξέφρασε τη βούληση της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας να βρεθεί άμεσα το πλαίσιο, μέσα στο οποίο θα εξασφαλιστεί τόσο η εξυγίανση, όσο και η απρόσκοπτη μελλοντική λειτουργία του νοσοκομείου.
Μαίρη Μπιμπή
health.in.gr
- Ο τελικός των σταρ, της λάμψης και των celebrities του παγκόσμιου ποδοσφαίρου
- Καιρός: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και βροχές το Σάββατο – Η πρόγνωση για του Αγίου Πνεύματος
- Το κίνημα «Δεν Πληρώνω» του Άδωνι Γεωργιάδη και της Νέας Δημοκρατίας
- Νέα στρατηγική, ίδιες πρακτικές για την ICE – Πιο «αόρατη», εξίσου βάναυση η «μηχανή» απελάσεων του Τραμπ
- Συνταγή: Φασολάκια με πέστο αμυγδάλου
- Οι κινήσεις Καραμανλή – Σαμαρά οξύνουν τη νευρικότητα του Μαξίμου – Από Φθινόπωρο το κόμμα Σαμαρά




