
Ο Σπ.Καπράλος διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ στη Βουλή
Με απόφαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο δημοσιογράφος Σπύρος Καπράλος ορίζεται διευθυντής του γραφείου Τύπου του κόμματος στη Βουλή.
Με απόφαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο δημοσιογράφος Σπύρος Καπράλος ορίζεται διευθυντής του γραφείου Τύπου του κόμματος στη Βουλή.
Ο Σπύρος Καπράλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976 και κατάγεται από τα Καμένα Βούρλα.
Σπούδασε Μedia (BA Ηons Τelevision and Radio) στο πανεπιστήμιο Salford στο Μάντσεστερ της Βρετανίας, ενώ κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στις Πολιτικές Επιστήμες από το ίδιο πανεπιστήμιο.
Παρακολούθησε με υποτροφία το πρόγραμμα Digital Media στο πανεπιστήμιο του Furtwangen στη Γερμανία.
Εξειδικεύθηκε στην Επικοινωνιακή Διαχείριση Κρίσεων σε σχετικό πρόγραμμα του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά.
Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στη δημοσιογραφία στις αρχές της δεκαετίας του 2000.
Έχει εργαστεί ως κοινοβουλευτικός και πολιτικός συντάκτης σε ημερήσιες εφημερίδες, στη ΝΕΤ και στο δημόσιο ραδιόφωνο (ΝΕΤ 105,8), όπου διετέλεσε και αρχισυντάκτης ειδήσεων.
Δίδαξε σύνταξη ύλης και ειδησεογραφία σε προγράμματα του ΕΚΠΑ, καθώς επίσης Ιστορία του Τύπου και Τεχνικές Επικοινωνίας στο ΙΕΚ Δημοσιογραφίας της Σιβιτανιδείου Σχολής.
Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και το 2014 του απονεμήθηκε από το Ίδρυμα Μπότση τιμητική διάκριση για τη συνολική παρουσία του στο πολιτικό ρεπορτάζ.
Διετέλεσε διευθυντής του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας από τον Ιούλιο του 2012 έως τον Ιούλιο του 2015. Έχει έντονη πολιτική δράση από τα μαθητικά του χρόνια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δίκη Τεμπών: Μήνυση κατά Κυρανάκη και νομική κίνηση κατά Καραμανλή προανήγγειλε κατηγορούμενος
- Ποιες θεωρούνται οι πρώτες «κλεισμένες» μεταγραφές της Euroleague: Ο ΜακΙντάιρ, ο Πίτερς και οι τρεις κινήσεις της Μπαρτσελόνα
- Κρήτη: Ένα 5χρονο παιδί πάτησε αναμμένα κάρβουνα σε παραλία – Στο εξωτερικό με ειδική πτήση
- Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ και Ντέμπι Ρόου – Οι δύο σύζυγοι του Μάικλ Τζάκσον
- O 89χρονος μετά τον ΕΦΚΑ πήγε στο Ειρηνοδικείο στη Λουκάρεως και άνοιξε πυρ – Τέσσερις τραυματίες
- Λαμπρίνα Μπαρμπετάκη, Πρόεδρος PIF: «Ζητάμε την επιβράβευση της καινοτομίας, όχι μόνο την πρόσβαση!»
- Σούπερ ημιτελικός στο Champions League: Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν με το… βλέμμα στη Βουδαπέστη
- Σάμος: Στάχτη 20 στρέμματα μετά από φωτιά στη δυτική πλευρά του νησιού
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442