Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ένας μετανάστης νεκρός σε συμπλοκή κοντά στην περιοχή των Ευζώνων

Ένας μετανάστης νεκρός σε συμπλοκή κοντά στην περιοχή των Ευζώνων

Για 400 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο ένας μετανάστης από το Πακιστάν έχασε τη ζωή του και δυο συμπατριώτες του τραυματίστηκαν σε αιματηρή συμπλοκή που σημειώθηκε στις 2 τα ξημερώματα της Δευτέρας στους Ευζώνους Κιλκίς, κοντά στο ομώνυμο τελωνείο της περιοχής.

Για 400 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο ένας μετανάστης από το Πακιστάν έχασε τη ζωή του και δυο συμπατριώτες του τραυματίστηκαν σε αιματηρή συμπλοκή που σημειώθηκε στις 2 τα ξημερώματα της Δευτέρας στους Ευζώνους Κιλκίς, κοντά στο ομώνυμο τελωνείο της περιοχής.

Όπως έγινε γνωστό, ο πρώτος τραυματίας υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και εκτιμάται ότι θα διαφύγει τον κίνδυνο, ενώ ο δεύτερος φέρει χτυπήματα στο χέρι.

Ο ελαφρά τραυματίας κατέθεσε -εξεταζόμενους από αστυνομικούς- ότι ως δράστες φέρονται πέντε Αφγανοί, που επιτέθηκαν στους Πακιστανούς για να τους ληστέψουν. Σύμφωνα με την κατάθεσή του, οι δράστες άρπαξαν από τον ίδιο τα χρήματα και κινητό του τηλέφωνο, ενώ στη συνέχεια εξαφανίστηκαν στο σκοτάδι.

Επίσης κατέθεσε ότι έφθασε στην περιοχή, αναζητώντας τρόπο να φύγει από την Ελλάδα ώστε να συνεχίσει το ταξίδι του προς την Κεντρική Ευρώπη.

Οι υπήκοοι του Πακιστάν, να σημειωθεί, ότι ανήκουν στις εθνικότητες στις οποίες απαγορεύεται η διέλευση από την ουδέτερη ζώνη Ελλάδας-ΠΓΔΜ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το επεισόδιο εκτυλίχθηκε σε πάρκινγκ πρατηρίου υγρών καυσίμων, που εκείνη την ώρα ήταν κλειστό, σε μικρή απόσταση από το τελωνείο των Ευζώνων. Η υπόθεση ερευνάται και οι δράστες αναζητούνται.

Σε ανακοίνωσή του, το ΠΑΣΟΚ αναφέρει: «Την ώρα που ξαναφουντώνουν τα σενάρια για αποπομπή της Ελλάδας από τον ενιαίο χώρο Σένγκεν ένα τραγικό γεγονός έρχεται να καταδείξει τον ελλειμματικό και πρόχειρο τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ τα βόρεια σύνορα της χώρας και συνολικά την προσφυγική – μεταναστευτική κρίση».

Το ΠΑΣΟΚ σημειώνει ότι δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό. «Εκατοντάδες μετανάστες, που δεν δικαιούνται βάσει των πρόσφατων αποφάσεων της κυβέρνησης της ΠΓΔΜ να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς τις πιο πλούσιες ευρωπαϊκές χώρες, βρίσκονται στο έλεος του καιρού αλλά και εγκληματικών κυκλωμάτων που λυμαίνονται τα σύνορα. Χτες, στη γιορτή υποκρισίας του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρωθυπουργός δεν αναφέρθηκε καθόλου στην προσφυγική κρίση. Σήμερα, που τέλειωσαν οι επετειακές εκδηλώσεις, οφείλει να ασχοληθεί με την πραγματικότητα. Οι μετανάστες και πρόσφυγες κινδυνεύουν από τα αποτελέσματα της πολιτικής των ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ όσο κινδυνεύουν και η κοινωνική συνοχή και τα εθνικά συμφέροντα της χώρας».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024