Στην Τουρκία ο Νίκος Κοτζιάς, επόμενοι σταθμοί Ισραήλ και Κύπρος
Στην Κωνσταντινούπολη για συνάντηση με τον Τούρκο ομόλογό του Μεβλούτ Τσαβούσογλου θα βρίσκεται σήμερα, Δευτέρα, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς. Στην συνέχεια, ο κ. Κοτζιάς θα μεταβεί στο Ισραήλ για την προετοιμασία του Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδος-Ισραήλ και την Κύπρο για την τριμερή Σύνοδο Κορυφής Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ.
Στην Κωνσταντινούπολη για συνάντηση με τον Τούρκο ομόλογό του Μεβλούτ Τσαβούσογλου θα βρίσκεται σήμερα, Δευτέρα ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.
Στην συνέχεια, ο κ. Κοτζιάς θα μεταβεί στο Ισραήλ για την προετοιμασία του Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδος-Ισραήλ και την Κύπρο για την τριμερή Σύνοδο Κορυφής Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).