Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποτάμι: Ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρεται

Ποτάμι: Ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρεται

Βολές κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε το Ποτάμι, σχολιάζοντας την ομιλία του πρωθυπουργού για τον έναν χρόνο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. «Ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρεται» τόνισε το Ποτάμι, ενώ κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα για έναν χρόνο καταστροφικής πολιτικής και επανέφερε το θέμα των μετακλητών υπαλλήλων. «Το Ποτάμι είναι προοδευτική μεταρρυθμιστική δύναμη» ήταν η απάντηση σε αναφορά του πρωθυπουργού περί μεταρρυθμιστικών εξαπτέρυγων της ΝΔ.

Βολές κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε το Ποτάμι, σχολιάζοντας την ομιλία του πρωθυπουργού για τον έναν χρόνο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

«Ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρεται» τόνισε το Ποτάμι, ενώ κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα για έναν χρόνο καταστροφικής πολιτικής και επανέφερε το θέμα των μετακλητών υπαλλήλων.

«Το Ποτάμι είναι προοδευτική μεταρρυθμιστική δύναμη» ήταν η απάντηση σε αναφορά του πρωθυπουργού περί μεταρρυθμιστικών εξαπτέρυγων της ΝΔ.

Η ανακοίνωση του Ποταμιού έχει ως εξής:

«Πολλά ευτράπελα είπε και απόψε ο κ.Τσίπρας στηφιέστα για τον ένα χρόνο της καταστροφικής πολιτικής του.

»Αντί να απολογηθεί για το κομματικό κράτος που στήνει με συγγενείς και άεργους της Κουμουνδούρου, αντιστρέφει την πραγματικότητα λέγοντας ότι επί ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μειώθηκαν οι μετακλητοί υπάλληλοι (όταν και από το ίδιο το Υπουργείο Εσωτερικών προκύπτει ότι διπλασιάστηκαν).

»Και αντί να απολογηθεί για τα ακροδεξιά και διεφθαρμένα (από τις εποχές του Άκη) εξαπτέρυγά του που αλωνίζουν στο κράτος, καταγγέλλει το Ποτάμι ότι είναι μεταρρυθμιστικό εξαπτέρυγο της ΝΔ.

»Το Ποτάμι είναι η προοδευτική μεταρρυθμιστική δύναμη της χώρας – ο φόβος και ο τρόμος των λαϊκιστών όπως αποδεικνύουν οι συνεχείς επιθέσεις του καθεστώτος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

»Αλλά έχει περάσει ο καιρός που ο κ.Τσίπρας μπορούσε να λέει τα ψέματά του στις πλατείες και τους δρόμους. Τώρα μιλά σε αμπαρωμένα στάδια με διπλές σειρές σεκιούριτι και πολλαπλά φέις κοντρόλ γιατί οι εξαπατημένοι είναι πολλοί. Άλλωστε, όπως λέει και ο λαός, ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται.»

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024