Ολυμπιακός – Ξάνθη το Σάββατο, ντέρμπι «Δικεφάλων» την Κυριακή
Το κυριακάτικο ντέρμπι στο Ολυμπιακό στάδιο μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Οι δύο ομάδες μάχονται για τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και το μεταξύ τους παιχνίδι αναμένεται μ' εξαιρετικό ενδιαφέρον. Η ομάδα του Γουστάβο Πογιέτ θέλει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα, αλλά οι Θεσσαλονικείς φέτος δείχνουν ικανοί για το καλύτερο, αλλά και για το χειρότερο.
Το κυριακάτικο ντέρμπι στο Ολυμπιακό στάδιο μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Οι δύο ομάδες μάχονται για τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και το μεταξύ τους παιχνίδι αναμένεται μ’ εξαιρετικό ενδιαφέρον. Η ομάδα του Γουστάβο Πογιέτ θέλει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα, αλλά οι Θεσσαλονικείς φέτος δείχνουν ικανοί για το καλύτερο, αλλά και για το χειρότερο.
Το Σάββατο, ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός που γνώρισε την πρώτη του εφετινή απώλεια στα Χανιά, υποδέχεται την Ξάνθη που μεσοβδόμαδα έμεινε στο 1-1 με τον ΠΑΟΚ στα Πηγάδια.
Μία μέρα αργότερα, ο Παναθηναϊκός θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στη Λιβαδειά κόντρα στον τοπικό Λεβαδειακό.
Αμφίρροπα κρίνονται και τα ματς στη Νέα Σμύρνη μεταξύ του Πανιωνίου και του Αστέρα Τρίπολης, όπως και του Περιστερίου μεταξύ του Ατρόμητου και του ΠΑΣ Γιάννινα.
Συνοπτικά το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής έχει ως εξής:
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Ο Μπρανκού Μπαντιό αναδείχθηκε ο MVP του Game 5 των playoffs της EuroLeague, πραγματοποιώντας μία εξαιρετική εμφάνιση στη νίκη της Βαλένθια επί του Παναθηναϊκού.
Ο Ράφα Μπενίτεθ επικαλείται διαρκώς το πρότζεκτ που ανέλαβε στον Παναθηναϊκό. Μόνο που ο ίδιος δείχνει να μην ενδιαφέρεται καθόλου για την πρόοδο του...
Απορρίφθηκε από την ΔΕΑΒ η αναστολή απόφασης τιμωρίας που ζήτησε ο Παναθηναϊκός, κάτι που σημαίνει ότι το τελευταίο ματς στο ιστορικό γήπεδο της Λεωφόρου, κόντρα στον ΠΑΟΚ, θα διεξαχθεί μπροστά σε άδειες εξέδρες.