Τράβηγμα στον δικέφαλο ο Μαμούτε, «απέφυγε» τη θλάση
Ο τραυματισμός του Μαμούτε στο φιλικό με την ομάδα Νέων του συλλόγου δεν ήταν τελικά σοβαρός. Ο νεοαποκτηθείς Βραζιλιάνος επιθετικός αποχώρησε στα πρώτα λεπτά του χθεσινού αγώνα με την ομάδα U20 και προς στιγμή εκφράστηκαν φόβοι ότι μπορεί να είχε υποστεί θλάση. Αμέσως υποβλήθηκε σε εξετάσεις οι οποίες έδειξαν ότι υπέστη τράβηγμα στον δικέφαλο και θα μείνει εκτός προπονήσεων για μερικές ημέρες.
Ο τραυματισμός του Μαμούτε στο φιλικό με την ομάδα Νέων του συλλόγου δεν ήταν τελικά σοβαρός.
Ο νεοαποκτηθείς Βραζιλιάνος επιθετικός αποχώρησε στα πρώτα λεπτά του χθεσινού αγώνα με την ομάδα U20 και προς στιγμή εκφράστηκαν φόβοι ότι μπορεί να είχε υποστεί θλάση. Αμέσως υποβλήθηκε σε εξετάσεις οι οποίες έδειξαν ότι υπέστη τράβηγμα στον δικέφαλο και θα μείνει εκτός προπονήσεων για μερικές ημέρες.
Από την προπόνηση της Πέμπτης απουσίασε ο Μάικλ Εσιέν, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, καθώς και ο Σάντσεθ που απουσίασε δικαιολογημένα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τα συγχαρητήρια του Νίκου Γκάλη στον Ολυμπιακό: «Κάθε επιτυχία να φέρνει περισσότερα παιδιά στο μπάσκετ» (pic)
- Μπαρτζώκας: «Θέλω να αφιερώσω την κούπα σε ένα αγαπημένο άνθρωπό μας…»
- Ξυπόλητος ο Χολ: Πού έδωσε τα παπούτσια του ο Αμερικανός
- Φουρνιέ: «Θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό»
- Βασιλιάς της Ευρώπης ο Θρύλος – «Καίγεται» ο Πειραιάς
- Αντετοκούνμπο: «Εκπληκτική η ατμόσφαιρα – Η Euroleague πρέπει να κάνει το Final Four κάθε χρόνο στην Αθήνα!»
- Η κούπα της Euroleague στα αποδυτήρια του T-Center: Πανευτυχείς οι «ερυθρόλευκοι» (pics)
- «Βγάζοντας το καπέλο» στον Άλεκ Πίτερς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 25.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/jeffrey-lai-Cz57JO4T0gQ-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442