Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παράταση εμφανίσεων για τη Νατάσσα Μποφίλιου

Παράταση εμφανίσεων για τη Νατάσσα Μποφίλιου

...

Ύστερα από οκτώ sold out παραστάσεις η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος παρουσιάζουν για τρεις ακόμη τελευταίες βραδιές την ξεχωριστή μουσική τους παράσταση Βαβέλ.

Το Σάββατο 23 Απριλίου, το Σάββατο 7 και την Παρασκευή 13 Μαϊου η Βαβέλ θα κλείσει τον κύκλο της παρουσίασής της στην Αθήνα, για όσους δεν πρόλαβαν αλλά και για όσους θέλουν να την απολαύσουν ξανά.

Μετά από μεγάλη απουσία από τις χειμερινές μουσικές σκηνές, η Νατάσσα Μποφίλιου έκανε το πολυαναμενόμενο comeback, γεγονός που χαροποίησε ιδιαίτερα τους χιλιάδες θαυμαστές της.

Ανανεωμένη, ξεκούραστη και με νέο, αλλά και παλαιότερο υλικό, η Νατάσσα Μποφίλιου ανεβαίνει στο Βοτανικός Live Stage κάθε Σάββατο, για μια σειρά εμφανίσεων παρουσιάζοντας τη μουσική παράσταση Βαβέλ. Η ερμηνεύτρια και αυτή τη φορά έχει στο πλευρό της τους καλούς της φίλους και πιστούς συνεργάτες Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμο Ευαγγελάτο.

Η παράσταση είναι βασισμένη στον καινούριο, ομότιτλο δίσκο τους, που θα κυκλοφορήσει από τη Feelgood Records.

«Η ΒΑΒΕΛ είναι η Αθήνα του 2016 όπως την είδαμε με τα μάτια μας τα χρόνια που μεσολάβησαν από τις “ημέρες του φωτός”. Είναι οι νέες εμπειρίες, οι αναθεωρήσεις, οι αποχαιρετισμοί και τα καλωσορίσματα. Είναι η ωριμότητα μας και η εξέλιξη της σχέση μας με το τραγούδι ως φόρμα, μορφή έκφρασης και μέσο ψυχαγωγίας. Είναι ο τρόπος που ξαναγνωρίσαμε ο ένας τον άλλον κι ανανεώσαμε τους όρκους αιώνιας πίστης. Όλα αυτά θέλουμε να παρουσιάσουμε στη σκηνή του Βοτανικού – την οποία διαμορφώσαμε ειδικά για να φιλοξενήσει το αλλόκοτο καινούργιο σύμπαν μας. Είναι μια παράσταση στημένη ακριβώς όπως φανταστήκαμε ότι θέλουμε να παρουσιάσουμε τα νέα τραγούδια μας στους φίλους μας. Σ’ αυτό μας το εγχείρημα καλωσορίζουμε τον Άγγελο Τριανταφύλλου, που μας άκουσε με υπομονή και ανέλαβε να δώσει στο όραμα μας την ατμόσφαιρα και τις εικόνες που ζητούσε για να αποκτήσει σώμα, αλλά και μια νέα ομάδα μουσικών που πλάι στους σταθερούς μας συνεργάτες θα ανανεώσει τον ήχο αυτής της παράξενης καινούργιας πολιτείας. Στη δική μας ΒΑΒΕΛ εξαργυρώνονται όλες οι γλώσσες, αρκεί να μιλάνε αληθινά. Ανυπομονούμε να σας ξεναγήσουμε στον καινούργιο μας κόσμο».

Νατάσσα Μποφίλιου-Θέμης Καραμουρατίδης-Γεράσιμος Ευαγγελάτος

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην κάμερα του in.gr, ο Θέμης Καραμουρατίδης δήλωσε σχετικά με τις επερχόμενες εμφανίσεις τους στο Βοτανικό:

«Ετοιμάζουμε με τη Νατάσσα και τον Γεράσιμο την καινούρια μας δισκογραφική δουλειά και την νέα παράστασή μας που βασίζεται σε αυτή. Υπάρχει αγωνία και πολύ ενδιαφέρον γιατί έχουμε αποφασίσει να πειραματιστούμε με άλλον ήχο και άλλα πράγματα και αποτελεί μια καινούρια σελίδα σε αυτό που κάνουμε οι τρεις μας, μετά την τελευταία δισκογραφική μας δουλειά πριν τέσσερα χρόνια. Θέλουμε να κάνουμε κάτι ιδιαίτερο. Ελπίζουμε να είναι».

Μουσικοί:
Θέμης Καραμουρατίδης (πιάνο, ενορχηστρώσεις)
Άρης Ζέρβας (τσέλο, βοηθός ενορχηστρωτή)
Γιάννης Δημητριάδης (πλήκτρα, ακορντεόν)
Γιώργος Μπουλντής (μπάσο ηλεκτρικό και κοντραμπάσο)
Μανώλης Γιαννίκιος (τύμπανα)
Περικλής Αλιώπης (τρομπέτα)
Γιώργος Κάστανος (κλαρινέτο-σαξόφωνο)
Nίκο Μέρμηγκας (λαούτο, λάφτα, μπουζούκι, μαντολίνο)

Η επιμέλεια του προγράμματος ανήκει στον Γεράσιμο Ευαγγελάτο, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Άγγελος Τριανταφύλλου.

Πληροφορίες
Bοτανικός Live Stage, Κασσάνδρας 19 – (Ιερά Οδός 72 & Σπύρου Πάτση)
Tηλ. κέντρο / κρατήσεις 210-3473.835
Ώρα έναρξης: 22:30μμ

Τιμή εισιτηρίου:
Τα εισιτήρια ξεκινούν από 13€

entertainment.in.gr

Sports in

Άγριο ξύλο ανάμεσα σε μαθήτριες Γυμνασίου στον Πύργο

Το επεισόδιο έγινε μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων μαθητών οι οποίοι όχι μόνο παρακολουθούν αμέτοχοι, αλλά με επευφημίες και επιφωνήματα βιντεοσκοπούν το συμβάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024