
Σε 24ωρη απεργία οι υπάλληλοι των ΚΕΠ
Σε 24ωρη απεργία προχωρούν σήμερα, Τετάρτη, οι υπάλληλοι των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) για σειρά προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, ζητώντας από το υπουργείο Εσωτερικών να προχωρήσει στην επίλυσή τους. Προγραμματίζουν, μάλιστα, παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Εσωτερικών.
Σε 24ωρη απεργία προχωρούν σήμερα, Τετάρτη, οι υπάλληλοι των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) για σειρά προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, ζητώντας από το υπουργείο Εσωτερικών να προχωρήσει στην επίλυσή τους.
Προγραμματίζουν, μάλιστα, παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Εσωτερικών.
«Έχουμε κατ’ επανάληψη τονίσει την έλλειψη προσωπικού, εκπαίδευσης και προγραμματισμού που παρατηρείται στον κλάδο μας ο οποίος ολοένα και φορτώνεται με μεγαλύτερο όγκο εργασίας, αδυνατώντας να φέρει εις πέρας τον αρχικό του ρόλο. Να αποτελεί δηλαδή το πρότυπο της Δημόσιας Διοίκησης. Φαινόμενα όπως η ταλαιπωρία χιλιάδων συμπολιτών μας, που μάλιστα ανήκουν σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, τα οποία παρατηρούνται αυτό το χρονικό διάστημα με την εισαγωγή των αποκλειστικών υπηρεσιών του ΟΑΕΔ, σίγουρα δεν προάγουν τον θεσμό» επισημαίνεται στην ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργαζομένων Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών.
Οι εργαζόμενοι ζητούν:
- Τροποποίηση και επανακαθορισμό διαδικασιών ΟΑΕΔ
- Άμεσο προγραμματισμό προσλήψεων έμπειρου προσωπικού
- Πρόταξη υπαλλήλων ΔΥΠ για θέσεις ευθύνης ΚΕΠ
- Προστασία του χρόνου προϋπηρεσίας των εργαζομένων των ΚΕΠ με την εφαρμογή του νέου βαθμολογίου-μισθολογίου
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες με βροχές και καταιγίδες από το μεσημέρι – Σε ποιες περιοχές
- Τρώμε σωστά, αλλά τη λάθος ώρα;
- Το πανόραμα του Μουντιάλ: Τα πέντε γνωστά ζευγάρια των «16» – Όλα τα highlights και το πρόγραμμα
- Μαζική αντιγραφή με AI στο Πανεπιστήμιο Brown: «Αν δεν υπερασπιστούμε την αλήθεια, τι αξιοπιστία θα έχουμε;»
- Η επιστήμη ξέρει γιατί το καλοκαίρι μας αγχώνει
- Πόσες στρατιωτικές επεμβάσεις πραγματοποίησαν οι ΗΠΑ στα 250 χρόνια από την ίδρυσή τους;



