Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έφερναν στην Ελλάδα ηρωίνη από το εξωτερικό

Έφερναν στην Ελλάδα ηρωίνη από το εξωτερικό

Μέλος ευρύτερου διεθνούς κυκλώματος μεταφοράς ναρκωτικών μέσω Ελλάδας είναι, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 38χρονος Νιγηριανός που συνελήφθη στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» να μεταφέρει 682 γραμμάρια ηρωίνης κρυμμένα μέσα σε κορνίζα. Και στη Νέα Καρβάλη Καβάλας συνελήφθη 53χρονος Τούρκος που επίσης εισήγαγε ηρωίνη στην Ελλάδα από την πατρίδα του.

Μέλος ευρύτερου διεθνούς κυκλώματος μεταφοράς ναρκωτικών μέσω Ελλάδος είναι, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 38χρονος Νιγηριανός που συνελήφθη στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ειδικότερα, από τις γαλλικές Αρχές εντοπίστηκε δέμα, προερχόμενο από την Ινδία με προορισμό την Αθήνα, το οποίο περιείχε ποσότητα ηρωίνης.

Το μεσημέρι της Δευτέρας ο 38χρονος κατελήφθη να κατέχει το ταχυδρομικό αυτό δέμα, το οποίο είχε προ ολίγου παραλάβει χρησιμοποιώντας πλαστό αποδεικτικό έγγραφο της ταυτότητάς του.

Κατά τον έλεγχο βρέθηκε και κατασχέθηκε ηρωίνη βάρους 682 γραμμαρίων επιμελώς κρυμμένη μέσα σε κορνίζα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, με δικογραφία σε βάρος του για παράβαση των νόμων περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί αλλοδαπών, καθώς και για πλαστογραφία.

Στο μεταξύ, ένας 53χρονος Τούρκος συνελήφθη στη Νέα Καρβάλη Καβάλας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Καβάλας, για εισαγωγή, εμπορία και κατοχή ναρκωτικών, ενώ ταυτοποιήθηκε και αναζητείται 42χρονος συνεργός του.

Σε έρευνα στο σπίτι του 53χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι αυτοσχέδιες συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 3.071 γραμμαρίων.

Με τη σε βάρος του δικογραφία, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024