Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αχαΐα: 30χρονος τραυμάτισε με τσεκούρι ένα παιδί και τη γιαγιά του

Αχαΐα: 30χρονος τραυμάτισε με τσεκούρι ένα παιδί και τη γιαγιά του

Ένας 30χρονος Ρουμάνος συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης στη περιοχή Λάππα Αχαΐας, καθώς λίγη ώρα νωρίτερα σε καταυλισμό ρουμάνων Ρομά, σε κατάσταση μέθης, τραυμάτισε σοβαρά με τσεκούρι ένα 7χρονο κορίτσι και τη 45χρονη γιαγιά του, μετά από διαπληκτισμό για χρηματική διαφορά.

Ένας 30χρονος Ρουμάνος συνελήφθη στo χωριό Λάππα Αχαΐας, καθώς στις 12.15 το μεσημέρι της Τετάρτης, σε καταυλισμό ρουμάνων Ρομά, ευρισκόμενος σε κατάσταση μέθης, τραυμάτισε σοβαρά ένα 7χρονο κορίτσι και τη 45χρονη γιαγιά του.

Στη διάρκεια διαπληκτισμού σε υπαίθριο χώρο έξω από παλαιό οίκημα, ο δράστης έφυγε από το σημείο και επανήλθε κρατώντας ένα τσεκούρι. Με αυτό χτύπησε και ακρωτηρίασε τη 45χρονη στο δεξί χέρι της από το ύψος του καρπού, αλλά και την εγγονή της στο κεφάλι.

Και οι δύο μεταφέρθηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Παναγία η Βοήθεια», όπου και νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

Ο δράστης αφοπλίστηκε από άλλον ομοεθνή του που έμενε στο ίδιο οίκημα και συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας που μετέβησαν άμεσα στην περιοχή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η αντιδικία που είχε με τους ομοεθνείς του ο 30χρονος αφορούσε σε χρηματική διαφορά μεταξύ τους.

Ο συλληφθείς κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα ΚάτωΑχαΐας και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, με δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος του, για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός: Ο Γκαρντίνι, ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν και τα δεδομένα για Ιντάλγκο

Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού «τρέχει» το σχεδιασμό της νέας αγωνιστική σεζόν. Με τον σπουδαίο Αντρέα Γκαρντίνι να διαδέχεται τον Ντανιέλ Καστελάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024