
Ημερίδα για την Οδική Ασφάλεια στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού
Σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης του κοινού σε θέματα οδικής ασφάλειας, ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού διοργανώνει την Κυριακή 24 Ιανουαρίου Ημερίδα οδικής ασφάλειας με πλήθος προσκεκλημένων ομιλητών, επαγγλεματιών εγνωσμένου κύρους που ασχολούνται με τους τέσσερις ή και τους δύο τροχούς.
Σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης των κατοίκων του Δήμου σε θέματα οδικής ασφάλειας, ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού διοργανώνει την Κυριακή 24 Ιανουαρίου Ημερίδα οδικής ασφάλειας με πλήθος προσκεκλημένων από φορείς που δραστηριοποιούνται για αυτό το φλέγον κοινωνικό ζήτημα και εγνωσμένου κύρους ειδικών και επαγγελματιών που ασχολούνται με τους τέσσερις ή και τους δύο τροχούς.
Την ημερίδα θα τιμήσει με την παρουσία της η πρόεδρος του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας Πάνος Μυλωνάς, κ. Βάσω Δανέλλη, ενώ θα συμμετάσχει ένα πλήθος ομιλητών που θα παρουσιάσουν και θα αναπτύξουν διαφορετικές πτυχές και θεματικές ενότητες του «φακέλου» οδική ασφάλεια, μεταξύ των οποίων η οδήγηση και το αλκόολ, ασφαλής και οικονομική οδήγηση, τροχαία ατυχήματα και ασφαλιστική κάλυψη, επικίνδυνα σημεία στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού, ενημέρωση και εκπαίδευση των παιδιών σε θέματα οδικής ασφάλειας, οδική ασφάλεια και ποδηλασία, κινητό τηλέφωνο και οδήγηση καθώς και συμβουλές για ενδεδειγμένες ενέργειες πριν και μετά από σύγκρουση.
Στο τέλος θα διεξαχθεί ανοικτή συζήτηση με απορίες και θέματα που θα θέσουν οι παρευρισκόμενοι. Η ημερίδα απευθύνεται σε όλους τους κατοίκους της περιοχής ενώ η είσοδος είναι δωρεάν.
auto.in.gr
- Πώς ο τουρισμός θρέφει την ακρίβεια – Οι ταξιδιωτικές υπηρεσίες ως δομικός παράγοντας του πληθωρισμού
- H επιτυχία του «The Big Bang Theory» έκανε τον Τζιμ Πάρσονς να νιώθει άθλια
- Ισχυρός καύσωνας προ των πυλών με θερμοκρασίες έως 42°C – Πότε θα δροσίσει
- Αρβανίτης για Μητσοτάκη: Η κυβέρνηση της συγκάλυψης πανηγυρίζει για το Κράτος Δικαίου μετά την έκθεση της ΕΕ
- Ο Μαρκ Κουκουρέγια στις κορυφαίες επιλογές των Ισπανών για… μπύρα
- Φωτιά σε δασική έκταση στην Κόνιτσα


