Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
O Ολάντ κηρύσσει μάχη κατά της ανεργίας μιλώντας για «έκτακτη ανάγκη»

O Ολάντ κηρύσσει μάχη κατά της ανεργίας μιλώντας για «έκτακτη ανάγκη»

Σχέδιο δύο δισ. ευρώ και μέτρα που το Παρίσι ελπίζει πως θα ενισχύσουν την αγορά εργασίας ανακοίνωσε ο γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, μιλώντας χαρακτηριστικά για «οικονομική κατάσταση έκτακτης ανάγκης». Ο Ολάντ κάλεσε σε «επανακαθορισμό του γαλλικού οικονομικού και κοινωνικού μοντέλου» -γνωρίζοντας πως η ανεργία παραμένει η μείζων πρόκληση της θητείας του, σε μία μάχη που στο γαλλικό πολιτικό σκηνικό θεωρείται ως η «τελευταία ευκαιρία» του προέδρου.

Σχέδιο δύο δισ. ευρώ και μέτρα που το Παρίσι ελπίζει πως θα ενισχύσουν την αγορά εργασίας ανακοίνωσε ο γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, μιλώντας χαρακτηριστικά για «οικονομική κατάσταση έκτακτης ανάγκης».

Ο Ολάντ κάλεσε σε «επανακαθορισμό του γαλλικού οικονομικού και κοινωνικού μοντέλου» -γνωρίζοντας πως η ανεργία παραμένει η μείζων πρόκληση της θητείας του, σε μία μάχη που στο γαλλικό πολιτικό σκηνικό θεωρείται ως η «τελευταία ευκαιρία» του προέδρου.

«Μαζί με την ασφάλεια, πρωτίστως η ανεργία απασχολεί τη χώρα» είπε ο Ολάντ, μιλώντας κατά τη διάρκεια της ετήσιας ομιλίας του ενώπιων επιχειρηματιών τη Δευτέρα. Πρόκειται, είπε, για «οικονομική και κοινωνική κατάσταση έκτακτης ανάγκης».

Στην ετήσια ομιλία των ενώπιον επιχειρηματιών τη Δευτέρα, ο Φρανσουά Ολάντ παρουσία τα μέτρα που στοχεύουν σε αύξηση των θέσεων μαθητείας.

Ο γάλλος πρόεδρος έβαλε στο πλαίσιο των πολιτικών για ενίσχυση της οικονμίας τις αλλαγές του περίφημου νόμου Μακρόν. Ο Ολάντ τόνισε πως τα μέτρα που εισάγει «δεν θέτουν εν αμφιβόλω το 35ωρο», λέγοντας πως περιλαμβάνουν και «χαλάρωση» μέτρων που στόχευαν στην προστασία των εργαζομένων ώστε να «ενθαρρυνθούν οι προσλήψεις».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024