Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γεωργιάδης και Χατζηδάκης, οι δύο αντιπρόεδροι της ΝΔ

Γεωργιάδης και Χατζηδάκης, οι δύο αντιπρόεδροι της ΝΔ

Οι βουλευτές Β' Αθηνών, Κωστής Χατζηδάκης και Άδωνις Γεωργιάδης ορίστηκαν αντιπρόεδροι της ΝΔ, μετά από απόφαση του νέου προέδρου του κόμματος, Κυριάκου Μητσοτάκη. «Η Έλλάδα χρειάζεται αλλαγή σελίδας, χρειάζεται να δώσουμε ξανά στον τόπο ελπίδα. Και πιστεύω ότι με τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη αυτό θα το καταφέρουμε» σημείωσε o κ. Γεωργιάδης. Για «εκρηκτικό μείγμα νεοφιλελευθερισμού και ακροδεξιάς» έκανε λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Κωστής Χατζηδάκης και ο Άδωνις Γεωργιάδης ορίστηκαν αντιπρόεδροι της ΝΔ, μετά από απόφαση του νέου προέδρου του κόμματος, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο βουλευτής Β’ Αθηνών, Κωστής Χατζηδάκης θα έχει αρμοδιότητα τη σύνταξη του κυβερνητικού προγράμματος και ο επίσης βουλευτής Β’ Αθηνών, Άδωνις Γεωργιάδης θα αναλάβει τον συντονισμό του κοινοβουλευτικού έργου.

Για την ανάληψη μιας μεγάλης ευθύνης, έκανε λόγο ο Άδωνις Γεωργιάδης μετά την ανακοίνωση της τοποθέτησής του στη θέση του αντιπροέδρου.

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε πως πρόκειται για ένα υψηλό κομματικό αξίωμα, στο οποίο, όπως είπε, θα βάλει όλες του τις δυνάμεις για να ανταποκριθεί.

«Η Έλλάδα χρειάζεται αλλαγή σελίδας, χρειάζεται να δώσουμε ξανά στον τόπο ελπίδα. Και πιστεύω ότι με τη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη, αυτό θα το καταφέρουμε» σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης ο οποίος ευχήθηκε καλή επιτυχία και στον έταιρο αντιπρόεδρο Κωστή Χατζηδάκη.

Αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ

Για «εκρηκτικό μείγμα νεοφιλελευθερισμού και ακροδεξιάς» και «’νέο’ ξεκίνημα με τα πιο παλιά και φθαρμένα υλικά», κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ σε σχόλιο του Γραφείου Τύπου.

«Η τοποθέτηση του ακροδεξιού Αδωνι Γεωργιάδη και του νεοφιλελεύθερου Κωστή Χατζηδάκη στις θέσεις των αντιπροέδρων της ΝΔ δεν αφήνει κανένα περιθώριο παρερμηνείας για τον πολιτικό προσανατολισμό της νέας ηγεσίας του κ. Μητσοτάκη» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Σε ό,τι αφορά τον πρώτο, η μακρόχρονη διαδρομή του στην πολιτική, από την εποχή του ΛΑΟΣ ως την ένταξη του στη ΝΔ επί προεδρίας Αντώνη Σαμαρά, έχει δώσει άπειρα δείγματα γραφής που μόνο αποδομούν το μετριοπαθές και ευρωπαϊκό προφίλ που προσπαθεί διακαώς να χτίσει η νέα ηγεσία της ΝΔ.

» Από την άλλη πλευρά, η ανάθεση στον Κ. Χατζηδάκη της ευθύνης για το πρόγραμμα της ΝΔ, αποτελεί εγγύηση για την προσήλωση στις πιο ακραίες επιταγές της νεοφιλελεύθερης ατζέντας, που έχουν ως προμετωπίδα την αποδόμηση του κράτους πρόνοιας και την εξόντωση των ασθενέστερων κοινωνικών ομάδων, στις οποίες ομνύει με το δικό του ακροδεξιό στυλ και ο έτερος αντιπρόεδρος» προστίθεται στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και τονίζεται:

«Πρόκειται για ένα εκρηκτικό μείγμα νεοφιλελευθερισμού και ακροδεξιάς, που συμβολίζει το ‘νέο’ ξεκίνημα της ΝΔ, φτιαγμένο με τα πιο παλιά και φθαρμένα υλικά».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024