Νικηφόρα πέρασε η Κηφισιά από την Τρίπολη, 78-64, επί του Αρκαδικού για την 14η αγωνιστική της Α1 ανδρών στο μπάσκετ βυθίζοντας ακόμη περισσότερο τους γηπεδούχους. Η Κηφισιά έφτασε τις 6 νίκες σε 13 αγώνες, καθώς τη Δευτέρα (18/1, 18:00) θα επαναληφθούν τα τελευταία 27,5'' του αγώνα της με το Λαύριο στο Ζηρίνειο (3η αγωνιστική). Μία θέση πάνω από την τελευταία βρίσκονται οι Αρκάδες με 3 νίκες - 11 ήττες.
Νικηφόρα πέρασε η Κηφισιά από την Τρίπολη, 78-64, επί του Αρκαδικού για την 14η αγωνιστική της Α1 ανδρών στο μπάσκετ βυθίζοντας ακόμη περισσότερο τους γηπεδούχους. Η Κηφισιά έφτασε τις 6 νίκες σε 13 αγώνες, καθώς τη Δευτέρα (18/1, 18:00) θα επαναληφθούν τα τελευταία 27,5” του αγώνα της με το Λαύριο στο Ζηρίνειο (3η αγωνιστική). Μία θέση πάνω από την τελευταία βρίσκονται οι Αρκάδες με 3 νίκες – 11 ήττες.
Καθησυχαστική είναι η ενημέρωση της Τσέλσι σχετικά με την κατάσταση του Τζέσι Ντέρι, ο οποίος σόκαρε τους πάντες όταν έπεσε με το κεφάλι στον αγωνιστικό χώρο, στο παιχνίδι με τη Φόρεστ.
Ο διαιτητής του χθεσινού ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (Σότσα). Ο διαιτητής του… Χουάνκαρ (Μαρέσκα). Και η καρδιά ενός σκανδάλου που έστειλε τον αρχιδιαιτητή της Serie A, στην εισαγγελία του Μιλάνου.
Ο ΟΦΗ πρόσθεσε στο σήμα του δύο ασημένια αστέρια, τα οποία συμβολίζουν φυσικά τις δύο κατακτήσεις του Κυπέλλου Ελλάδας, το 1987 και το 2026. Δείτε το παρακάτω.