Η παρουσία του Άνταμ Τζανετόπουλου στους 19 παίκτες που θα ταξιδέψουν στα Ιωάννινα για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ είναι το σημαντικότερο στοιχείο που προέκυψε από την ανακοίνωση της αποστολής της ΑΕΚ.
Η παρουσία του Άνταμ Τζανετόπουλου στους 19 παίκτες που θα ταξιδέψουν στα Ιωάννινα για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ είναι το σημαντικότερο στοιχείο που προέκυψε από την ανακοίνωση της αποστολής της ΑΕΚ.
Ο 21χρονος άσος επιστρέφει σε αποστολή για ματς πρωταθλήματος μετά από αρκετό καιρό και παίρνει τη θέση του Κορδέρο, ο οποίος είναι τραυματίας, όπως και ο Μπαρόχα, ενώ απουσιάζει και ο τιμωρημένος Ντίντακ. Εκτός έμειναν οι Βασιλαντωνόπουλος, Ανάκογλου, Φαγέ, Κρισάντους, Σβάρνας.
Η αποστολή για το ματς της 18ης αγωνιστικής της Super League (Κυριακή, 15.00 Novasports): Ανέστης, Βούρας, Μπακάκης, Σοϊλέδης, Γκάλο, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Βάργκας, Φαγέ, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Μπουονανότε, Μπαρμπόσα, Πλατέλλας, Τζιμπούρ, Αραβίδης.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.