Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στα αζήτητα το «σπίτι» του Μπάφαλο Μπιλ από τη «Σιωπή των Αμνών»

Στα αζήτητα το «σπίτι» του Μπάφαλο Μπιλ από τη «Σιωπή των Αμνών»

Ποιος θα 'θελε να αγοράσει το σπίτι ενός κατά συρροή δολοφόνου; Κανείς, ακόμα κι αν πρόκειται για το «σπίτι» ενός κινηματογραφικού δολοφόνου, όπως ο Μπάφαλο Μπιλ από το γνωστό θρίλερ «Η Σιωπή των Αμνών» με τους Άντονι Χόπκινς και Τζόντι Φόστερ.

Ποιος θα ‘θελε να αγοράσει το σπίτι ενός κατά συρροή δολοφόνου; Κανείς, ακόμα κι αν πρόκειται για το «σπίτι» ενός κινηματογραφικού δολοφόνου, όπως ο Μπάφαλο Μπιλ από το γνωστό θρίλερ «Η Σιωπή των Αμνών» με τους Άντονι Χόπκινς και Τζόντι Φόστερ.

Μάταια οι ιδιοκτήτες του σπιτιού στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ, που χρησιμοποιήθηκε για τις ανάγκες της ταινίας, προσπαθούν να το πουλήσουν.

Σύμφωνα με το Yahoo, η αγγελία πώλησης έναντι 300.000 δολαρίων μπήκε το περασμένο καλοκαίρι. Τώρα, ο Σκοτ και η Μπάρμπαρα Λόιντ έχουν ρίξει την τιμή στις 250.000 δολάρια, αλλά οι υποψήφιοι αγοραστές παραμένουν άφαντοι.

Οι Λόιντς αγόρασαν το σπίτι το 1977, λίγο πριν παντρευτούν. Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε στο χωλ, εκεί που στην ταινία η Κλαρίς Στάρλινγκ (Τζόντι Φόστερ) συναντά για πρώτη φορά τον Μπάφαλο Μπιλ (Τεντ Λεβίν).

Όπως …διευκρινίζει το ζευγάρι, το «μπουντρούμι» στο υπόγειο του σπιτιού όπου ο δολοφόνος κρατούσε τα θύματά του πριν τα δολοφονήσει, δεν υπάρχει στην πραγματικότητα και τα γυρίσματα για τις συγκεκριμένες σκηνές έγιναν σε άλλο χώρο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024