Στα αζήτητα το «σπίτι» του Μπάφαλο Μπιλ από τη «Σιωπή των Αμνών»
Ποιος θα 'θελε να αγοράσει το σπίτι ενός κατά συρροή δολοφόνου; Κανείς, ακόμα κι αν πρόκειται για το «σπίτι» ενός κινηματογραφικού δολοφόνου, όπως ο Μπάφαλο Μπιλ από το γνωστό θρίλερ «Η Σιωπή των Αμνών» με τους Άντονι Χόπκινς και Τζόντι Φόστερ.
Ποιος θα ‘θελε να αγοράσει το σπίτι ενός κατά συρροή δολοφόνου; Κανείς, ακόμα κι αν πρόκειται για το «σπίτι» ενός κινηματογραφικού δολοφόνου, όπως ο Μπάφαλο Μπιλ από το γνωστό θρίλερ «Η Σιωπή των Αμνών» με τους Άντονι Χόπκινς και Τζόντι Φόστερ.
Μάταια οι ιδιοκτήτες του σπιτιού στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ, που χρησιμοποιήθηκε για τις ανάγκες της ταινίας, προσπαθούν να το πουλήσουν.
Σύμφωνα με το Yahoo, η αγγελία πώλησης έναντι 300.000 δολαρίων μπήκε το περασμένο καλοκαίρι. Τώρα, ο Σκοτ και η Μπάρμπαρα Λόιντ έχουν ρίξει την τιμή στις 250.000 δολάρια, αλλά οι υποψήφιοι αγοραστές παραμένουν άφαντοι.
Οι Λόιντς αγόρασαν το σπίτι το 1977, λίγο πριν παντρευτούν. Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε στο χωλ, εκεί που στην ταινία η Κλαρίς Στάρλινγκ (Τζόντι Φόστερ) συναντά για πρώτη φορά τον Μπάφαλο Μπιλ (Τεντ Λεβίν).
Όπως …διευκρινίζει το ζευγάρι, το «μπουντρούμι» στο υπόγειο του σπιτιού όπου ο δολοφόνος κρατούσε τα θύματά του πριν τα δολοφονήσει, δεν υπάρχει στην πραγματικότητα και τα γυρίσματα για τις συγκεκριμένες σκηνές έγιναν σε άλλο χώρο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι εγκληματικές οργανώσεις πλουτίζουν καθώς οι ιστοσελίδες σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών διπλασιάζονται
- Κατάσκοποι… της Τεχνητής Νοημοσύνης οι εργοδότες – Πρώτα παρακολουθούν, μετά απολύουν
- Υδατοκαλλιέργεια: Στο 1 εκατ. τόνους η παραγωγή στην ΕΕ αξίας 4,6 δισ. ευρώ – Πού βρίσκεται η Ελλάδα
- Δημιουργία παραποτάμιου πάρκου έκτασης 60 στρεμμάτων
- «Κράξιμο» από τον Νέβιλ: «Στην Τσέλσι δεν ξέρουν τι κάνουν»
- ΣΥΡΙΖΑ για δηλώσεις Κοβέσι: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει βυθίσει τη χώρα στη διαφθορά και στην ανυποληψία
- Η κόρη του Eminem μοιράζεται τις πρώτες φωτογραφίες από τη γέννηση της κόρης της
- Αλέξης Τσίπρας στο φόρουμ των Δελφών: Δεν ζούμε πλέον σε κανονική χώρα, ο Μητσοτάκης έπρεπε να είχε παραιτηθεί – Έχω χρέος να συμβάλλω στην επιστροφή της σταθερότητας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 23.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/tati-y-adri-mGCpUTubtdg-unsplash-1-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442