Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τρία τυχερά δελτία στο Powerball του 1,6 δισ. δολαρίων

Τρία τυχερά δελτία στο Powerball του 1,6 δισ. δολαρίων

Τρία τυχερά δελτία ανέδειξε η κλήρωση του Powerball (λοταρία σαν το Τζόκερ) στις ΗΠΑ, το τζακ ποτ του οποίου είχε φτάσει στο αστρονομικό ποσό των σχεδόν 1,6 δισ. δολαρίων -το μεγαλύτερο ποσό που έχει μοιραστεί ποτέ παγκοσμίως σε τυχερό παιχνίδι. Οι μαγικοί αριθμοί παίχτηκαν σε δελτία στην Καλιφόρνια, στη Φλόριντα και το Τενεσί.

Τρία τυχερά δελτία ανέδειξε η κλήρωση του Powerball (λοταρία σαν το Τζόκερ) στις ΗΠΑ, το τζακ ποτ του οποίου είχε φτάσει στο αστρονομικό ποσό των σχεδόν 1,6 δισ. δολαρίων -το μεγαλύτερο ποσό που έχει μοιραστεί ποτέ παγκοσμίως σε τυχερό παιχνίδι.

«Είναι επίσημο. Υπάρχουν τρία τυχερά δελτία σε Καλιφόρνια, Φλόριντα και Τενεσί» ανακοίνωσε ο οργανισμός του Powerball Καλιφόρνιας στο Twitter.

Οι πιθανότητες επιτυχίας ήταν μηδαμινές, μόλις μια στα 292,2 εκατομμύρια, αλλά το ποσό τεράστιο.

Πολλοί έπαιξαν οικογενειακά, άλλοι με φίλους ή συναδέλφους. Ορισμένοι μετέβησαν στις ΗΠΑ από τον γειτονικό Καναδά ή το Μεξικό για να αγοράσουν ένα δελτίο που θα τους έδινε μια ευκαιρία στο όνειρο.

Οι τυχεροί αριθμοί ήταν οι εξής: 4, 8, 19, 27, 34 και Powerball ο αριθμός 10.

Αν ο υπερτυχερός ήταν ένας, όπως πολλοί ονειρεύονταν, θα έπαιρνε 930 εκατ. δολάρια (προ φόρων) αν ήθελε να του καταβληθούν τα κέρδη του αμέσως ή 1,6 δισ. δολάρια, αν προτιμούσε να του καταβληθούν σε 30 ετήσιες δόσεις.

Το ποσό αυτό ανταποκρίνεται λίγο ως πολύ στην τιμή στην οποία αποτιμώνται τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ στο Λονδίνο (1,5 δισ. δολάρια).

Επίσης, εάν ο τυχερός ήταν ένας -ή μία- θα γινόταν πιο πλούσιος από τον διάσημο ποδοσφαιριστή Λιονέλ Μέσι, τον επίσης διάσημο τενίστα Ρότζερ Φέντερερ ή την τραγουδίστρια Μπιγιονσέ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024