Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
O Ζακ Γαλιφιανάκης είναι ένας ροντέο κλόουν στην σειρά «Baskets»

O Ζακ Γαλιφιανάκης είναι ένας ροντέο κλόουν στην σειρά «Baskets»

Μαντώ Σιώμου «Το πιο σημαντικό για εμένα, είναι να είμαι κλόουν», δηλώνει ο αντιήρωας Τσιπ Μπάσκετς στο ξεκαρδιστικό τρέιλερ της νέας κωμικής σειράς του τηλεοπτικού δικτύου FX, «Baskets». Η νέα σειρά φέρει την σφραγίδα δύο σπουδαίων κωμικών, του Ζακ Γαλιφιανάκη, που κατέχει και τον πρωταγωνιστικό ρόλο, και του Λούις Σι Κέι κεντρίζοντας περισσότερο το ενδιαφέρον […]

Μαντώ Σιώμου

«Το πιο σημαντικό για εμένα, είναι να είμαι κλόουν», δηλώνει ο αντιήρωας Τσιπ Μπάσκετς στο ξεκαρδιστικό τρέιλερ της νέας κωμικής σειράς του τηλεοπτικού δικτύου FX, «Baskets».

Η νέα σειρά φέρει την σφραγίδα δύο σπουδαίων κωμικών, του Ζακ Γαλιφιανάκη, που κατέχει και τον πρωταγωνιστικό ρόλο, και του Λούις Σι Κέι κεντρίζοντας περισσότερο το ενδιαφέρον μας, ενώ στην παραγωγή συμμετέχει και ο σεναριογράφος Τζόναθαν Κράισελ (Portlandia).

Ο Τσιπ Μπάσκετς θέλει να ακολουθήσει το όνειρό του και να γίνει επαγγελματίας κλόουν. Μετά από την αποτυχία του να φοιτήσει σε ένα δημοφιλές γαλλικό κολέγιο για κλόουν, καθώς δεν γνωρίζει την γλώσσα, αναγκάζεται να επιστρέψει στη γενέτειρά του, το Μπέικερσφιλντ της Καλιφόρνια. Εκεί, κατορθώνει να βρει δουλειά ως κλόουν σε ένα τοπικό ροντέο, όχι τόσο φιλικό προς τις καλλιτεχνικές του βλέψεις. Ο Τσιπ θα έρθει αντιμέτωπος με τις επιθυμίες του, το παρελθόν του και θα βιώσει τον ανταγωνισμό με τα αδέλφια του για την αγάπη και την επιβεβαίωση της μητέρας του.

Στο σουρεαλιστικό τρέιλερ, ο χαρακτήρας του Ζακ Γαλιφιανάκη φαίνεται να έχει πολύ δρόμο μπροστά του μέχρι να αποκτήσει την επιδεξιότητα του Μπόζο (διάσημου τηλεοπτικού κλόουν του 1960), και πώς να τα καταφέρει, όταν δεν γνωρίζει γαλλικά ή χτυπιέται από έναν ταύρο… Προσφέρει όμως «καλές» συμβουλές καριέρας στον συνάδελφό του, άλλωστε «δεν μπορούνε να είναι όλοι ανθοπώληδες ή λαντζέρηδες, κάποιοι από εμάς πρέπει να είναι καλλιτέχνες».

Η σειρά «Baskets» κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου στο αμερικανικό κανάλι FX.

entertainment.in.gr

Only in

Εγκλωβισμένοι στα πατρικά τους οι νέοι – «Θηλιά» το υψηλό κόστος ζωής και τα υψηλά ενοίκια

Καθώς η προσιτή διαβίωση γίνεται ολοένα και περισσότερο πρόβλημα σε όλη την Ευρώπη, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει ορίσει τον πρώτο επίτροπο της ΕΕ με άμεση ευθύνη για τη στέγαση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024