Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Βουτιά για τη μετοχή της Renault μετά από έρευνα στα γραφεία της

Έρευνα σε εργοστάσιο της Renault πραγματοποίησαν οι γαλλικές αρχές στο κάδρο της υπόθεσης με τις εκπομπές ρύπων, κατά την οποία σύμφωνα με την εταιρεία «δεν εντοπίστηκε» λογισμικό ή συσκευή παραποίησης. Η αρχική διαρροή της έρευνας είχε καταβαραθρώσει τη μετοχή της εταιρείας, συμπαρασύροντας και την Peugeot, και η ανακοίνωση της εταιρείας στη συνέχεια κατάφερε σχετικά να περιορίσει τη βουτιά.

Έρευνα σε εργοστάσιο της Renault πραγματοποίησαν οι γαλλικές αρχές στο κάδρο της υπόθεσης με τις εκπομπές ρύπων, κατά την οποία σύμφωνα με την εταιρεία «δεν εντοπίστηκε» λογισμικό ή συσκευή παραποίησης.

Η αρχική διαρροή της έρευνας είχε καταβαραθρώσει τη μετοχή της εταιρείας, συμπαρασύροντας και την Peugeot, και η ανακοίνωση της εταιρείας στη συνέχεια κατάφερε σχετικά να περιορίσει τη βουτιά.

Η μετοχή της Renault είχε φτάσει να υποχωρεί μέχρι και κατά 22%, με την πτώση το απόγευμα να βρίκσεται στο 13,7%. Η πτώση της μετοχής της Peugeot έφτασε το 8%.

Η Renault είπε ότι οι έρευνες μέχρι στιγμής δεν εντόπισαν «καμία ένδειξη συστήματος αναστολής (defeat device) στα οχήματα της Renault».

Σύμφωνα την ανακοίνωση της εταιρείας, η έρευνα γινόταν στο πλαίσιο των «ελέγχων από τις γαλλικές αρχές σε 100 γαλλικά μοντέλα σε κυκλοφορία», χαρακτηρίζοντας «καλή είδηση» το ότι «δεν βρέθηκαν στοιχεία» του λογισμικού.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024