Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Audi A3 Hatchback 2016: Το τρίτο

Audi A3 Hatchback 2016: Το τρίτο «χτύπημα»

Η εξέλιξη του ανανεωμένου Α3 συνεχίζεται με ταχείς ρυθμούς και όπως όλα δείχνουν, από τις εμφανίσεις της τετράθυρης, cabrio και τώρα της τρίθυρης έκδοσης αμαξώματος, πολύ σύντομα θα έχουμε περισσότερα νέα από το μοντέλο που έχει ως οδηγό για την ανανέωση του το Α4.

Μετά την εμφάνιση της τετράθυρης και της cabrio εκδοχής του που ήδη έδωσαν το στίγμα τους ως δοκιμαστικά πρωτότυπο ο… κλήρος πέφτει στην τρίθυρη hatchback έκδοση του γερμανικού μοντέλου που προστίθεται στο φωτογραφικό άλμπουμ δοκιμών εξέλιξης του ανανεωμένου Α3.

Όπως και οι υπόλοιπες εκδόσεις αμαξώματος του γερμανικού μοντέλου που έχουν εντοπιστεί από το φωτογραφικό φακό, έτσι και το τρίθυρο Α3 υιοθετεί μια εξελικτική προσέγγιση σε ό,τι αφορά τις αισθητικές διαφοροποιήσεις του οι οποίες θα έχουν ως οδηγό το νέο Α4.

Επίσης σχεδόν δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι στο εσωτερικό, εκτός από τις εθιμοτυπικές αναβαθμίσεις σε επίπεδο επιλογών υλικών και σχεδίασης, το νέο Α3, ανεξαρτήτως έκδοσης αμαξώματος, θα υιοθετήσει τον ψηφιακό πίνακα οργάνων του Α4 σε συνδυασμό με ένα αναβαθμισμένο σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης και λογισμικα Apple CarPlay και Android Auto, διευκολύνοντας τη σύνδεση και την αξιοποίηση των δυνατοτήτων αντίστοιχων συσκευών.

Στο πλαίσιο της τεχνολογικής αναβάθμισης του εσωτερικού, το ανανεωμένο Α3 θα προσθέσει στις επιλογές την μεγαλύτερη και παραμετροποιήσιμη οθόνη των 12,3 ιντσών για τον πίνακα οργάνων.

Σε ό,τι αφορά τα μηχανικά σύνολα, αναμένεται ένα μείγμα των «συνήθων υπόπτων» από το οπλοστάσιο της Audi, αλλά και νέες προσθήκες όπως ένας νέος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας 1,8 λίτρων με σύστημα αδρανοποίησης κυλίνδρων και ισχύ 190 ίππων.

AUTOMEDIA

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024