Πέμπτη ή Παρασκευή τα ονόματα των φοιτητών που θα πάρουν μετεγγραφή
Πέντε μήνες μετά την έναρξη του ακαδημαϊκού έτους, με το πρώτο εξάμηνο χαμένο, οι φοιτητές που δικαιούνται μετεγγραφής θα μάθουν αν τελικά θα γίνουν δεκτοί στη σχολή της επιλογής τους. Πιθανότατα αύριο, Πέμπτη, ή την Παρασκευή θα ανακοινωθούν από το υπουργείο Παιδείας τα ονόματα των φοιτητών που θα πάρουν μετεγγραφή από ΑΕΙ σε ΑΕΙ.
Πέντε μήνες μετά την έναρξη του ακαδημαϊκού έτους, με το πρώτο εξάμηνο χαμένο, οι φοιτητές που δικαιούνται μετεγγραφής θα μάθουν αν τελικά θα γίνουν δεκτοί στη σχολή της επιλογής τους.
Πιθανότατα αύριο, Πέμπτη, ή την Παρασκευή θα ανακοινωθούν από το υπουργείο Παιδείας τα ονόματα των φοιτητών που θα πάρουν μετεγγραφή από ΑΕΙ σε ΑΕΙ.
Πάντως, ομάδα φοιτητών έκανε παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Παιδείας ζητώντας να μάθουν τα σχετικά αποτελέσματα, χωρίς ωστόσο να πάρουν πειστικές απαντήσεις για την πολύμηνη καθυστέρηση στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.
Επαναλαμβάνεται ότι κατατέθηκαν στο υπουργείο Παιδείας 9.710 ηλεκτρονικές αιτήσεις φοιτητών, ηλεκτρονικά, που ζητούν μετεγγραφή, από τις οποίες οι 7.830 διαβιβάστηκαν στο υπουργείο Οικονομικών για την επαλήθευση των οικογενειακών εισοδημάτων που δηλώθηκαν.
Οι 1.980 αιτήσεις υποψηφίων που ελέγχονται μόνο από τις υπηρεσίες του υπουργείου Παιδείας δεν αναφέρονται σε οικονομικούς λόγους αλλά σε άλλες περιπτώσεις. Παράλληλα όμως κατατέθηκαν και περίπου 800 αιτήσεις υποψηφίων για κατ εξαίρεση μετεγγραφές από ένα πανεπιστήμιο σε ένα άλλο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Greek Economy Growth Forecast Cut to 1.9% for 2026
- Μαρούσι: Πώς βρέθηκε στο κενό η 27χρονη – Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου
- Ουγγαρία – Ελλάδα 13-12: Πρεμιέρα με ήττα για την Εθνική στα προκριματικά του World Cup στην Αλεξανδρούπολη
- Νορβηγία: Δύο νεκροί και δύο τραυματίες από χιονοστιβάδα
- Αλ. Τσίπρας: Το μόνο ασυμβίβαστο που θα έπρεπε να θεσπιστεί είναι αυτό του πρωθυπουργού και του πολιτικού απατεώνα
- Παρίσταναν τους λογιστές ξεγελώντας δεκάδες θύματα – Πάνω από 1,2 εκατ. ευρώ η λεία, εννιά συλλήψεις
- Αυτός είναι ο πρώτος στόχος της Λίβερπουλ για αντί-Σαλάχ
- Ο Τσαζ Παλμιντέρι ήθελε να γίνει ηθοποιός και όχι γκάνγκστερ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/aziz-acharki-jJbMgASm6l4-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442