Μεντβέντεφ: Η Ρωσία πρέπει να είναι έτοιμη για το χειρότερο οικονομικό σενάριο
Ο ρώσος πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντβέντεφ δήλωσε σήμερα ότι η χώρα του πρέπει να είναι έτοιμη για το χειρότερο οικονομικό σενάριο, προσθέτοντας, ωστόσο, ότι η κατάσταση είναι προς το παρόν «δύσκολη αλλά διαχειρίσιμη». Εάν συνεχίσουν να πέφτουν οι τιμές του πετρελαίου, ανέφερε ο ρώσος πρωθυπουργός, ότι ο προϋπολογισμός «θα πρέπει να αναθεωρηθεί».
Ο Ρώσος πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντβέντεφ δήλωσε σήμερα ότι η χώρα του πρέπει να είναι έτοιμη για το χειρότερο οικονομικό σενάριο, προσθέτοντας, ωστόσο, ότι η κατάσταση είναι προς το παρόν «δύσκολη αλλά διαχειρίσιμη».
Μιλώντας σε οικονομικό φόρουμ στη Μόσχα, ο Μεντβέντεφ είπε ότι τα υψηλά επιτόκια είναι ένα από τα βασικά προβλήματα που εμποδίζουν την οικονομική ανάπτυξη.
Εάν συνεχίσουν να πέφτουν οι τιμές του πετρελαίου, ανέφερε ο ρώσος πρωθυπουργός, ότι ο προϋπολογισμός «θα πρέπει να αναθεωρηθεί».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Ιράν: Σειρήνες ήχησαν στο Μπαχρέιν
- Ρωσία: Πυρκαγιά σε βιομηχανική ζώνη εξαιτίας ουκρανικής επίθεσης με drones
- Κύπρος: Το προσχέδιο Ολγκίν για λύση του Κυπριακού αποκαλύπτει η Independent
- Μεξικό: Τουλάχιστον 10 νεκροί σε τροχαίο με ακινητοποιημένα οχήματα λόγω προηγούμενης σύγκρουσης
- Συρία: Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του νέου διορισμένου κοινοβουλίου
- Κουφονήσια: Συνέλαβαν τον κυβερνήτη πλωτού αναψυκτηρίου
- Πετρέλαιο: Αλμα των τιμών εν μέσω των συνεχιζόμενων εχθροπραξιών ανάμεσα στο Ιράν και τις ΗΠΑ
- Ιράν: Τα πλήγματα των ΗΠΑ «εκμηδένισαν» τις διπλωματικές προσπάθειες των τελευταίων μηνών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)



















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442