
Πυκνή ομίχλη στη Θεσσαλονίκη, μικροπροβλήματα στις πτήσεις
Πυκνή ομίχλη καλύπτει από τα ξημερώματα τη Θεσσαλονίκη, ενώ ακόμα και στο κέντρο η ορατότητα είναι εξαιρετικά περιορισμένη. Εξαιτίας των καιρικών συνθηκών, από νωρίς το πρωί, στο αεροδρόμιο Μακεδονία προκλήθηκε καθυστέρηση μιας ώρας σε δύο πτήσεις από Αθήνα.
Πυκνή ομίχλη καλύπτει από τα ξημερώματα τη Θεσσαλονίκη, ενώ ακόμα και στο κέντρο η ορατότητα είναι εξαιρετικά περιορισμένη.
Εξαιτίας των καιρικών συνθηκών, από νωρίς το πρωί, στο αεροδρόμιο Μακεδονία προκλήθηκε καθυστέρηση μιας ώρας σε δύο πτήσεις από Αθήνα.
Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αερολιμενάρχης Αχιλλέας Τοπούζας, δεν θα υπάρξουν άλλα προβλήματα καθώς προβλέπεται βελτίωση του καιρού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Λουτσέσκου: «Πάνω μας έχει περάσει ένας τυφώνας, είναι δύσκολο αλλά είμαστε εδώ»
- To φετινό βραβείο του World Press Photo ανήκει σε μια οικογένεια που διέλυσε η ICE
- AI λύκος τρομοκράτησε τη Νότια Κορέα – Συνελήφθη ο δημιουργός του
- Ο Μουρίνιο, η Ρεάλ και το συμβόλαιό του με την Μπενφίκα
- Άρης: Το ένδοξο παρελθόν (Γκάλης) συναντά το σπουδαίο παρόν (Αντετοκούνμπο) και μαζί θα ορίσουν το μέλλον
- Υποκλοπές: Ανησυχία ΔΣΑ για την καθυστέρηση στη δικαστική διερεύνηση – Προειδοποιεί για κίνδυνο παραγραφής αδικημάτων

