Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η μαγεία της Disney έρχεται τον Ιανουάριο μέσα από τα Disney Channels

Η μαγεία της Disney έρχεται τον Ιανουάριο μέσα από τα Disney Channels

Ο φανταστικός κόσμος της Disney έρχεται και αυτό τον Ιανουάριο, όπως κάθε μήνα, στην μικρή μας οθόνη μέσα από τα κανάλια της Disney. Αγαπημένοι ήρωες με μοναδικές σειρές και ταινίες, θα σας κρατούν καθημερινά συντροφιά και θα σας μεταφέρουν σε τόπους μαγικούς. Tα Disney Channels μεταδίδονται μέσω της συνδρομητικής πλατφόρμας NOVA και της συνδρομητικής τηλεόρασης […]

Ο φανταστικός κόσμος της Disney έρχεται και αυτό τον Ιανουάριο, όπως κάθε μήνα, στην μικρή μας οθόνη μέσα από τα κανάλια της Disney. Αγαπημένοι ήρωες με μοναδικές σειρές και ταινίες, θα σας κρατούν καθημερινά συντροφιά και θα σας μεταφέρουν σε τόπους μαγικούς.

Tα Disney Channels μεταδίδονται μέσω της συνδρομητικής πλατφόρμας NOVA και της συνδρομητικής τηλεόρασης OTE TV. Το πρόγραμμά του περιλαμβάνει ζώνη αφιερωμένη στα παιδιά προσχολικής ηλικίας με κινούμενα σχέδια καθώς και προγράμματα για νεανικό κοινό με εφηβικές σειρές πρόσφατης παραγωγής αλλά και ταινίες.

Τηλεοπτικό Πρόγραμμα Ιανουαρίου

Disney Channel

ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ
Πρεμιέρα Ταινίας
Παρασκευή 22 Ιανουαρίου στις 17:10

Το Disney Channel έχει ένα καταπληκτικό δώρο το νέο έτος για τους λάτρεις των ταινιών της Disney, την πρεμιέρα της ταινίας «Δύναμη Ψυχής» την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου στις 17:10.

Αυτή η αληθινή ιστορία αφηγείται μια εμπνευσμένη, υποσχόμενη γυμνάστρια Ariana Berlin, της οποίας τα όνειρα γκρεμίστηκαν μετά από τραυματισμούς οι οποίοι δημιουργήθηκαν σε ένα τροχαίο ατύχημα, η οποία όμως κατάφερε την επιστροφή της μέσω του Χιπ-Χοπ χορού. Στους ηθοποιούς συμπεριλαμβάνονται η Ana Golja και η Jennifer Beals (Flashdance).

ΚΟΛΛΗΤΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ
Πρεμιέρα Επεισοδίων
Από το Σάββατο 9 Ιανουαρίου στις 10:00

Η κωμική σειρά «Κολλητοί Παντού και Πάντα» με τους καταπληκτικός νέος φίλος που ταξιδεύουν στο χρόνο συνεχίζεται στο Disney Channel από το Σάββατο 9 Ιανουαρίου στις 10:00.

Η Σιντ και η Σέλμπι είναι οι καλύτερες φίλες, οι οποίες μένουν μαζί, καθώς οι γονείς της Σίντ είναι σε μια αρχαιολογική ανασκαφή στο Περού. Μετά από ένα ατύχημα στο επιστημονικό εργαστήριο ενός γείτονα ονόματος Barry, έχουν την ικανότητα να ταξιδεύουν στο χρόνο. Το μόνο που χρειάζονται είναι να σκεφτούν την εποχή που θέλουν να μεταφερθούν – και πρέπει να είναι μαζί αγκαλιά ή να κάνουν «κόλλα το»! Ο ιδιοφυΐας έφηβος Μπάρι βοηθάει τα κορίτσια να κατακτήσουν την καινούργια τους δύναμη.

Στο επεισόδιο με τίτλο «Κουνήσου στο Ρυθμό» (Σάββατο 16 Ιανουαρίου στις 10:00) όταν στα κορίτσια έχει ανατεθεί εργασία για το 1970, την εποχή της Disco, αποφασίζουν να ταξιδέψουν πίσω στο χρόνο και να ανακαλύψουν την εποχή του ’70, όπου κυριαρχούσε η disco και τα punk παιδιά! Guest star η Mollee Gray (Η Παραλία των Εφήβων 2) ως Roller Girl.

ΛΙΒ ΚΑΙ ΜΑΝΤΙ: 3η ΣΕΖΟΝ
Πρεμιέρα της Σεζόν
Πέμπτη 14 Ιανουαρίου στις 17:25

Η «Λιβ και η Μάντι» είναι μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές στο Disney Chanel και βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη προβολή της τρίτης σεζόν την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 17:25.

Η τρίτη σεζόν κάνει πρεμιέρα με ένα επεισόδιο με τίτλο «SPARF-a-Rooney» (Πέμπτη 14 Ιανουαρίου στις 17:25) στο οποίο η Μάντι και η Ντίγκι προσπαθούν να διασκεδάσουν η μια την άλλη σε ένα τοπικό φεστιβάλ μουσικής, καθώς η Λιβ προσπαθεί να βοηθήσει την Άντι να ξεπεράσει τον χωρισμό της.


ΒΙΟΛΕΤΑ: 3η ΣΕΖΟΝ

Πρεμιέρα Επεισοδίων
Καθημερινές από Δευτέρα 18 Ιανουαρίου στις 16:10

Η Τρίτη σεζόν της «Βιολέτα» συνεχίζεται αυτόν τον μήνα με επεισόδια κάθε μέρα μέσα στην εβδομάδα από της 18 Ιανουαρίου στις 16:10.

Αυτή η σεζόν συνεχίζεται από το σημείο που έμεινε η 2η σεζόν, με την Βιολέτα ακόμα να προσπαθεί να αντιμετωπίσει τη ζωή, την αγάπη και την καριέρα της στο τραγούδι. Επιπλέον, ένα καινούργιο επεισόδιο της σειράς, το οποίο σχετίζεται με τη Βιολέτα και με τίτλο «Αγαπώ τη Βιολέτα», θα προβληθεί αμέσως πριν την ταινία «Δύναμη Ψυχής» την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου στις 17:00.

ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗ ΝΤΟΒ
Ειδική προβολή
Το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Ιανουαρίου από τις 10:25

Η ταλαντούχα και αστέρι της πoπ Dove Cameron πρωταγωνιστεί σε ξεχωριστό αφιέρωμα, αυτόν το μήνα Αγαπάμε τη Ντοβ, το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Ιανουαρίου από τις 10:25.

Μια ειδική προβολή με back to back προβολή επεισοδίων από την πετυχημένη σειρά της Dove, Λιβ και Μάντι, συν δύο φανταστικών Αυθεντικών Ταινιών του Disney Channel. To Σάββατο 9 Ιανουαρίου ξεκινά με την πρεμιέρα Disney Channel Original Movie Cloud 9 στις 10:25, ακολουθούν επεισόδια του Λιβ και Μάντι και στη συνέχεια η πρόσφατη επιτυχία Η Επόμενη Γενιά που κάνει πρεμιέρα στις 5.50 μ.μ. Την επόμενη μέρα, την Κυριακή 10 Ιανουαρίου αρχικά προβάλλεται Η Επόμενη Γενιά στις 10:25, και στη συνέχεια η σειρά Λιβ και Μάντι μέχρι την προβολή της ταινίας Cloud 9 στις 17:50.


ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ: Όστιν & Άλι

Ειδική προβολή
Σάββατα και Κυριακές από τις 16 Ιανουαρίου στις 07:40

Το δικό μας ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ προγραμματίζει την επιστροφή του αυτόν το μήνα με πέντε επεισόδια της σειράς Όστιν & Άλι κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 07:40.

Σε αυτήν την κωμική σειρά ο Όστιν είναι ένας εξωστρεφής τραγουδιστής και η Άλι είναι μια ντροπαλή στιχογράφος. Η επαγγελματική τους συνεργασία είναι επιτυχής, αλλά θα ακολουθήσει την ίδια πορεία;

ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ ΤΗΣ ΠΕΜΤΗΣ
Πρεμιέρα Επεισοδίων
Τις Πέμπτες των Ιανουάριο από τις 17:25μ.μ.

Τις Πέμπτες το Disney Chanel είναι το μέρος στο οποίο μπορείτε να δείτε τα νέα επεισόδια των αγαπημένων σας σειρών. Αυτό το μήνα έχουμε πρεμιέρα των «Τζέσι», «Λιβ και Μάντι», «Δεν το έκανα εγώ» και «Όστιν & Άλι» από τις 17:25μ.μ. μέχρι τις 19:30 κάθε Πέμπτη.

Disney Junior

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ;
Ειδική προβολή
Σαββατοκύριακα από 9 Ιανουαρίου στις 10:25π.μ.

Ετοιμάστε τη βαλίτσα σας και ακολουθήστε μας σε μία μεγάλη περιπέτεια γύρω από το Juniorverse της Disney κάθε Σαββατοκύριακο του Ιανουαρίου!

Αλλά πού θα πάμε, μπορείτε να μαντέψετε; Θα πετάξουμε πάνω από την έρημο με τον Αλαντίν; Θα ξαπλώσουμε σε μία αιώρα στη Χαβάη με τους Λίλο και Στιτς; Θα ταξιδέψουμε ανάμεσα στα αστέρια με τον Μάιλς ή θα επισκεφτούμε το μαγικό βασίλειο της Μαγεμένης; Μείνετε συντονισμένοι κατά τη διάρκεια της εβδομάδας καθώς θα αποκαλύπτονται στοιχεία για το που θα ταξιδέψουμε μέσα στην ημέρα. Μετά συντονιστείτε το Σάββατο το πρωί για τη μεγάλη αποκάλυψη… μη ξεχάσετε το διαβατήριό σας!

ΜΑΘΕ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕ ΜΕ ΤΟ DISNEY JUNIOR
Καθημερινές από Δευτέρα 4 Ιανουαρίου στις 10:25π.μ

Μάθετε μαζί μας, γελάστε μαζί μας… και αγαπήστε το καινούριο πρωινό πρόγραμμα της Disney Junior, τις καθημερινές από τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου στις 10:25π.μ.!

Οι θεατές θα δουν οικεία πρόσωπα όπως Ο Μαστοράκος, ο Ειδικός Πράκτορας Όσο και Τα Σταυροδρόμια της Ζούγκλας μαζί με Το Club του Μίκυ Μάους και Η Σερίφης Κάλι. Υπάρχει επίσης η πρεμιέρα της 2ης σεζόν της σειράς Η Κυψέλη! Το πρώτο επεισόδιο, με τίτλο Τάξη Τέχνης, (Δευτέρα 4 Ιανουαρίου στις 10:25π.μ.) όλη η οικογένεια είναι ενθουσιασμένη με τη νέα τάξη τέχνης, με εξαίρεση τον Παππού. Εκείνος λέει ότι η τέχνη δεν τον απασχολεί. Αλλά η Μελισσούλα έχει σχέδια να του αλλάξει γνώμη.


ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΘΗΡΙΑ

Πρεμιέρα Σειράς
Δευτέρα 18 Ιανουαρίου στις 15:25μ.μ

Βαθιά μέσα στη ζούγκλα υπάρχουν κάποιοι νέοι φίλοι που περιμένουν να γνωρίσουν νέους τηλεθεατές… «Τα Μικρά Θηρία», των οποίων η σειρά θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου στις 15:25μ.μ.

Παρουσιάζοντας τον Μπαλού, τον Λούι, τον ΣιρΧάν, τον Μπαγκίρα και τη συμμορία, Τα Μικρά Θηρία είναι η νέα σειρά της Disney Junior, που προβάλλει τις περιπέτειες των νεαρών ζώων στη Λέσχη. Δείτε πώς τα θηρία αντιμετωπίζουν τη ζωή στην άγρια φύση και μαθαίνουν να γίνονται φίλοι. Έτσι, παρακολουθήστε μέσα από τα φύλλα και συντονιστείτε… θα σας γίνει καθημερινή συνήθεια!

Πρεμιέρες Σαββάτου
Πρεμιέρα Επεισοδίων
Σάββατα από 23 Ιανουαρίου

Η διασκέδαση ξεκινά με την πρεμιέρα του επεισοδίου «Η Μικρή Γιατρός» (08:35μ.μ). Στα πρώτα επεισόδια, με τίτλο «Η Μικρή Γιατρός, η Γιατρός Πάει στην Ουάσινγκτον» υπάρχει ένας πολύ ιδιαίτερος καλεσμένος. Η μικρή Γιατρός και τα παιχνίδια ταξιδεύουν στην Ουάσινγκτον για να συναντήσουν την Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών, Μισέλ Ομπάμα!

Αργότερα η πρεμιέρα των επεισοδίων του «Μάιλς του Αύριο» θα προβληθεί στις 10:00μ.μ. Στο πρώτο επεισόδιο «Ένα Αυξανόμενο Πρόβλημα» (Σάββατο 23 Ιανουαρίου) ο κος Καλλίστο χρησιμοποιεί ρομπότ για να σώσει τον πλανήτη από την επίθεση βακτηρίων.

Συντονιστείτε τα Σάββατα από τις 23 Ιανουαρίου για την πρεμιέρα των σειρών «Η Μικρή Γιατρός» και «Μάιλς του Αύριο».

Disney XD

ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΥΧΑΙΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ
Ειδική προβολή
Κάθε μέρα μέχρι τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου από τις 08:35π.μ.

Ετοιμαστείτε για τις καλύτερες διακοπές όλων των εποχών στο Disney XD, με τα Απόλυτα Τυχαία επεισόδια από την αγαπημένη σειρά των τηλεθεατών κάθε μέρα, από τον Κέρμπι Μπακετς έως τους «Βιονικούς μου Φίλους» και ακόμα πολλά.

Αυτό το ψυχαγωγικό πρόγραμμα συνεχίζεται κάθε μέρα από τις 08:35π.μ έως τις 12:00μ.μ μέχρι τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου. Για να κάνουμε αυτές τις γιορτές πιο ξεχωριστές, οι τηλεθεατές θα πρέπει να ψάχνουν εντελώς τυχαία στοιχεία μέσα στα προγράμματα.

Το πρόγραμμα «Απόλυτα Τυχαίες Διακοπές» προβάλλεται καθημερινά από τις 08:35π.μ. έως τις 12:00μ.μ μέχρι τις 11 Ιανουαρίου.

ΒΙΟΝΙΚΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ: TOP 10s
Πρόγραμμα Εκδήλωσης
Κυριακές μέσα στον Ιανουάριο στις 12:00μ.μ.

Συντονιστείτε στο Disney XD τις Κυριακές κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου από τις 12:00μ.μ. μέχρι τις 16:25μ.μ. για τα 10 καλύτερα επεισόδια του «Βιονικοί μου Φίλοι»– τα 10 αγαπημένα τους προγράμματα διαλεγμένα από ένα χαρακτήρα της σειράς.

Κάθε εβδομάδα θα υπάρχει αντίστροφη μέτρηση των δέκα καλύτερων σειρών διαλεγμένες από τους Λέο, Τσέις, Νταβενπορτ, Μπρι και Άνταμ. Είναι μία γιορτινή προβολή για τους fans του Lab Rats.

DISNEY Μίκυ Μάους
Πρεμιέρα Επεισοδίου
Από τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου στις 07:40μ.μ.

Δε θα μπορούσε να είναι Πρωτοχρονιά χωρίς ολοκαίνουρια επεισόδια με τον Μίκυ Μάους. Υπάρχουν πέντε πρεμιέρες επεισοδίων του Μίκυ Μάους αυτό το μήνα, από τη Δευτέρα 11 μέχρι την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου στις 07:40 (επανάληψη στις 19:30).

Στα πρώτα επεισόδια, με τίτλο «Μαζί στο Χωνί», (Δευτέρα 11 Ιανουαρίου στις 07:40π.μ) η ημέρα του Μίκυ και του Πλούτο ξεκινά με μία σειρά από ατυχίες όταν ο Μίκυ, συμπονά τον πληγωμένο του σκύλο Πλούτο και αποφασίζει να βάλει και στον εαυτό του χωνί.

ΟΙ ΑΠΙΘΑΝΟΙ
Η Ταινία του Σαββάτου
Σάββατο 16 Ιανουαρίου στις 12:00μ.μ.

Η μεγάλη ταινία αυτού του μήνα είναι η επιτυχημένη παραγωγή της Disney/Pixar «Οι Απίθανοι», η οποία θα προβληθεί το Σάββατο 16 Ιανουαρίου στις 12:00μ.μ.

Ο Μπομπ Παρ συνήθιζε να είναι ένας από τους κορυφαίους του κόσμου σούπερ ήρωες (γνωστός σε όλους ως ο κ. Απίθανος), σώζοντας ζωές και πολεμώντας το κακό σε καθημερινή βάση. Δεκαπέντε χρόνια μετά, ο Μπομπ και η πρώην σούπερ ήρωας γυναίκα του έχουν υιοθετήσει πολιτικές ταυτότητες και επιστρέφουν στα προάστια για να ζήσουν μία φυσιολογική ζωή με τα τρία παιδιά τους. Τώρα είναι ένας τυπικός ασφαλιστικός σύμβουλος με κοιλίτσα αντιμέτωπος με την ανία. Θέλοντας να γυρίσει πίσω στη δράση, ο Μπομπ δράττει την ευκαιρία όταν μία μυστηριώδης επαφή τον καλεί σε ένα απομονωμένο νησί για μία άκρως-απόρητη αποστολή.

Οι Απίθανοι είναι μια απίστευτη ψυχαγωγική ταινία κινουμένων σχεδίων για τις μουντές ημέρες του Ιανουαρίου.

entertainment.in.gr

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024