Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παυλόπουλος: Το φως ας διαλύσει το σκοτάδι της φτώχειας και της ανέχειας

Παυλόπουλος: Το φως ας διαλύσει το σκοτάδι της φτώχειας και της ανέχειας

«Το φως ας διαλύσει το σκοτάδι της φτώχειας και της ανέχειας» ήταν το μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου ο οποίος παρέστη στη Δοξολογία που έγινε στον Αγιο Διονύσιο Αρεοπαγίτη στο Κολωνάκι. Στη Δεξαμενή παραβρέθηκαν τόσο ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, όσο και η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά. Ο πρωθυπουργός αποχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις. Τα μηνύματα των πολιτικών αρχηγών για τα Θεοφάνια. Δείτε το φωτορεπορτάζ...

«Το φως ας διαλύσει το σκοτάδι της φτώχειας και της ανέχειας» ήταν το μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου ο οποίος παρέστη στη Δοξολογία που έγινε στον Αγιο Διονύσιο Αρεοπαγίτη στο Κολωνάκι.

«Το ανέσπερο Φως της Χριστιανοσύνης, το Φως της Αγάπης, της καταλλαγής, της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς ας διαλύει τα σκοτάδια τα οποία απειλούν την Δημοκρατία και τον πολιτισμό στην χώρα μας, στην Ευρώπη σε ολόκληρο τον πλανήτη» τόνισε ο κ. Παυλόπουλος, ο οποίος έδωσε το «παρών» στην τελετή αγιασμού των υδάτων στη Δεξαμενή Αθηνών, στο Κολωνάκι.

» Και ιδίως στην χώρα μας, το Φως της Χριστιανοσύνης να διαλύσει το σκοτάδι της κρίσης και της ανέχειας που πλήττει την κοινωνία μας και ιδίως τους οικονομικώς ασθενέστερους συνανθρώπους μας και τη νέα γενιά. Χρόνια πολλά» πρόσθεσε.

Στη Δεξαμενή παραβρέθηκαν τόσο ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, όσο και η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά. Ο πρωθυπουργός αποχώρησε μετά την τελετή χωρίς να κάνει δηλώσεις, ενώ χαιρέτησε την εορτάζουσα Φώφη Γεννηματά.

«Εύχομαι να φωτίσουμε την καθημερινότητα μας με αισιοδοξία , ελπίδα και σιγουριά για το αύριο του τόπου και των παιδιών μας. Να αναβαπτίσουμε τη σχέση της πολιτικής με τον πολίτη. Λιγότερα μεγάλα λόγια για να πετύχουμε περισσότερα» ήταν το μήνυμα της κ. Γεννηματά.

Από τον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, ο πρόεδρος της ΝΔ, Γιάννης Πλακιωτάκης δήλωσε ότι «σήμερα, είναι μεγάλη ημέρα για την Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό» και ευχήθηκε «το Άγιο Πνεύμα να φωτίζει τη στράτα όλων μας και να σφυρηλατήσει την ενότητα του Έθνους μας, για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις των καιρών».

Στη Θεσσαλονίκη, ο Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκαν δίπλα – δίπλα στην εκδήλωση για τον εορτασμό των Θεοφανείων. «Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για την Ορθοδοξία. Να ευχηθώ σε όλες και όλους Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά και το Άγιο Πνεύμα να δώσει σε όλους μας δύναμη και ευθυκρισία» δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης.

«Κανείς δεν μπορεί μόνος, όλοι μαζί» δήλωσε ο Βασίλης Λεβέντης μετά το πέρας της τελετής αγιασμού των υδάτων στον Πειραιά.

Η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, δήλωσε: «Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα για την Ορθοδοξία, μια λαμπρή γιορτή για τον ελληνισμό. Το φως των Θεοφανείων ας φωτίσει όλους μας για το καλό της χώρας μας.

» Η σημερινή ημέρα παρέχει στον καθένα μας την ευκαιρία να στοχαστεί, να φωτιστεί και να αναβαπτισθεί με όσα κάνουν τη ζωή μας πιο ανθρώπινη, πιο δημιουργική, πιο αισιόδοξη.

» Σήμερα, που τελείται ο Αγιασμός των Υδάτων, ας σκεφτούμε τους ναυτικούς, που ταξιδεύουν μακριά από την πατρίδα μας, εκείνους που υπηρετούν στο Εμπορικό Ναυτικό, αλλά και το προσωπικό του Πολεμικού Ναυτικού και του Λιμενικού Σώματος.

» Χρόνια πολλά, καλή φώτιση και υγεία σε όλους τους Έλληνες και προκοπή στην πατρίδα μας.»

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024