
Σχεδόν όλο το Αιγαίο δεσμεύει η Άγκυρα για στρατιωτικές ασκήσεις
Σχεδόν όλο το Αιγαίο επιχειρεί να δεσμεύσει η Τουρκία με την έκδοση ΝΟΤΑΜ για στρατιωτικές ασκήσεις που σκοπεύει να κάνει κατά διαστήματα καθ'όλη τη διάρκεια του 2016. Πέρσι περίπου το ίδιο χρονικό διάστημα, η Τουρκία είχε εκδώσει σειρά αντίστοιχων ΝΟΤΑΜ με τις οποίες επιχειρούσε να δεσμεύσει εκτός των άλλων θαλάσσιες περιοχές που έφταναν μέχρι και τη Μύκονο.
Σχεδόν όλο το Αιγαίο επιχειρεί να δεσμεύσει η Τουρκία με την έκδοση ΝΟΤΑΜ για στρατιωτικές ασκήσεις που σκοπεύει να κάνει κατά διαστήματα καθ’όλη τη διάρκεια της χρονιάς.
Πέρσι περίπου το ίδιο χρονικό διάστημα, η Τουρκία είχε εκδώσει σειρά αντίστοιχων ΝΟΤΑΜ με τις οποίες επιχειρούσε να δεσμεύσει εκτός των άλλων θαλάσσιες περιοχές που έφταναν μέχρι και τη Μύκονο.
{{{ map }}}
Αυτή τη φορά επιχειρεί να δεσμεύσει τις θαλάσσιες περιοχές μεταξύ Θάσου-Σαμοθράκης-Λήμνου, τη ζώνη κάτω από την Ικαρία, καθώς και Σκύρο-Λέσβο-Άγιο Ευστράτιο. Επιπλέον με άλλη ΝΟΤΑΜ δεσμεύει τη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Ρόδου-Καστελόριζου για στρατιωτικές ασκήσεις εντός Ιανουαρίου, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κινήσεις αυτές γίνονται τη στιγμή που σχεδιάζεται η τριμερής συνάντηση κορυφής Ελλάδας-Γερμανίας-Τουρκίας για το προσφυγικό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Κύμα μεταβιβάσεων
- Η Γαλλία περιορίζει τις τηλεφωνικές πωλήσεις εταιρειών
- Φωτιά σε εργοστάσιο στο Παναιτώλιο Αιτωλοακαρνανίας
- Τεχνητή νοημοσύνη: Πώς θα μπορούσε ο πλούτος που δημιουργεί να κατανεμηθεί σε όλους τους Αμερικανούς
- «Ροντέο» σε αγώνα γυναικών στη Βραζιλία: Παίκτρια εκτός εαυτού, κλώτσησε στο κεφάλι αντίπαλό της! (vid)
- Γιορτή σήμερα 28 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο



