Νεκρός βρέθηκε ο πρώην παίκτης της Ξάνθης, Στιβ Γκοχούρι
Νεκρός βρέθηκε το Σάββατο στον ποταμό Ρήνο ο πρώην παίκτης της Ξάνθης, Στιβ Γκοχούρι. Η οικογένεια του είχε δηλώσει την εξαφάνισή του ήδη από τον Δεκέμβριο, έξι ημέρες αφού είχε παραβρεθεί στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της ποδοσφαιρικής ομάδας του, TSV Στάινμπαχ και έκτοτε αγνοείτο. Η αιτία θανάτου του δεν έχει εξακριβωθεί μέχρι στιγμής, αλλά σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις πρόκειται για αυτοκτονία.
Νεκρός βρέθηκε το Σάββατο στον ποταμό Ρήνο ο πρώην παίκτης της Ξάνθης, Στιβ Γκοχούρι. Η οικογένεια του είχε δηλώσει την εξαφάνισή του ήδη από τον Δεκέμβριο, έξι ημέρες αφού είχε παραβρεθεί στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της ποδοσφαιρικής ομάδας του, TSV Στάινμπαχ και έκτοτε αγνοείτο.
Προγραμμάτιζε να ταξιδέψει εν συνεχεία στο Παρίσι για να περάσει τις γιορτές με την οικογένειά του, αλλά δεν έφτασε ποτέ. Η αστυνομία του Ντίσελντορφ επιβεβαίωσε το θάνατο του 34χρονου Ιβοριανού αμυντικού που είχε 13 συμμετοχές με την εθνική της πατρίδας του.
Ο Γκοχούρι είχε υπογράψει στην Ξάνθη στις 29 Ιουνίου 2013, ενώ το διάστημα 2010-2012 φόρεσε τη φανέλα της Γουίγκαν. Είχε αγωνιστεί επίσης στις Μακάμπι Τελ Αβίβ και Μπορούσια Γκλάντμπαχ ανάμεσα σε άλλες ομάδες.
Η αιτία θανάτου του δεν έχει εξακριβωθεί μέχρι στιγμής, αλλά σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις πρόκειται για αυτοκτονία.
Μίλαν και Γιουβέντους έμειναν για δεύτερη φορά φέτος στο 0-0, με το αποτέλεσμα να βολεύει την πρωτοπόρο Ίντερ που πλησίασε ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα.
Το... έλα να δεις έγινε σε ματς της Ουέσκα με τη Σαραγόσα, όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, αφού αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα, στη συνέχεια όρμησε σε αντίπαλο και τον ξάπλωσε κάτω με μπουνιά!
Χάρη σε γκολ του Χρήστου Τζόλη η Μπριζ «σφράγισε» σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Γάνδης (2-0) και υπολείπεται δύο βαθμούς της πρωτοπόρου Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Η επιστροφή του Αμερικανού προσφέρει πολλά στον Μπαρτζώκα ενόψει Μονακό και ο σέντερ των πειραιωτών έδειξε κόντρα στην ΑΕΚ πως είναι έτοιμος να δώσει σημαντικές λύσεις