Σοκ στην Κρήτη, 4χρονη πέθανε έπειτα από επέμβαση ρουτίνας
Ένα τετράχρονο κοριτσάκι από τη Νεάπολη Λασιθίου άφησε την τελευταία του πνοή, την Τρίτη, έπειτα από επέμβαση ρουτίνας σε νοσοκομείο του Ηρακλείου. Το παιδί εισήχθη σε κλινική του Βενιζέλειου Νοσοκομείου προκειμένου να υποβληθεί σε εγχείρηση και να αφαιρεθούν «κρεατάκια».
Ένα τετράχρονο κοριτσάκι από τη Νεάπολη Λασιθίου άφησε την τελευταία του πνοή, τη Δευτέρα, μετά από επέμβαση ρουτίνας σε νοσοκομείο του Ηρακλείου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το παιδί εισήχθη σε κλινική του Βενιζέλειου Νοσοκομείου προκειμένου να υποβληθεί σε εγχείρηση και να αφαιρεθούν «κρεατάκια».
Όμως, παρουσίασε επιπλοκές και μεταφέρθηκε στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, εξέπνευσε.
Το βράδυ ολοκληρώθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου η νεκροψία – νεκροτομή της 4χρονης, οι ιατροδικαστές, όμως, δεν κατέληξαν σε ένα ασφαλές συμπέρασμα για το τι οδήγησε στο θάνατο το άτυχο κοριτσάκι.
Έτσι, με βάση τα όσα ανέφερε η τεχνική σύμβουλος που όρισε η οικογένεια, θα πρέπει να γίνουν και οι σχετικές ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις.
Οι εξετάσεις αυτές, που θα χρειασθούν για να ολοκληρωθούν περίπου 15 ημέρες, αναμένεται να ρίξουν φως στα αίτια του θανάτου της τετράχρονης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η κόρη της Αντζελίνα Τζολί, Ζαχάρα, λέει πως «είναι τιμή της να την αποκαλεί μητέρα της»
- Κρίση χωρίς προηγούμενο στη Φενέρμπαχτσε
- Δίκη Τεμπών: Μήνυση κατά Κυρανάκη και νομική κίνηση κατά Καραμανλή προανήγγειλε κατηγορούμενος
- Ποιες θεωρούνται οι πρώτες «κλεισμένες» μεταγραφές της Euroleague: Ο ΜακΙντάιρ, ο Πίτερς και οι τρεις κινήσεις της Μπαρτσελόνα
- Κρήτη: Ένα 5χρονο παιδί πάτησε αναμμένα κάρβουνα σε παραλία – Στο εξωτερικό με ειδική πτήση
- Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ και Ντέμπι Ρόου – Οι δύο σύζυγοι του Μάικλ Τζάκσον
- Ο 89χρονος αφού πυροβόλησε και τραυμάτισε υπάλληλο στον ΕΦΚΑ πήγε στο Ειρηνοδικείο στη Λουκάρεως και πυροβόλησε άλλα 4 άτομα – Άφησε σημειώματα
- Λαμπρίνα Μπαρμπετάκη, Πρόεδρος PIF: «Ζητάμε την επιβράβευση της καινοτομίας, όχι μόνο την πρόσβαση!»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442