Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βιβλίο με ατάκες του Πούτιν, το καλύτερο δώρο προς ρώσους αξιωματούχους

Βιβλίο με ατάκες του Πούτιν, το καλύτερο δώρο προς ρώσους αξιωματούχους

Ορισμένες από τις πλέον πιπεράτες και αξιομνημόνευτες ατάκες του Βλαντίμιρ Πούτιν συγκεντρώθηκαν σε βιβλίο από θαυμαστές του ρώσου προέδρου, που έστειλαν αντίγραφα στο Κρεμλίνο υποστηρίζοντας ότι είναι το ιδανικό δώρο για τις γιορτές στους ρώσους αξιωματούχους.

Ορισμένες από τις πλέον πιπεράτες και αξιομνημόνευτες ατάκες του Βλαντίμιρ Πούτιν συγκεντρώθηκαν σε βιβλίο από θαυμαστές του ρώσου προέδρου, που έστειλαν αντίγραφα στο Κρεμλίνο υποστηρίζοντας ότι είναι το ιδανικό δώρο για τις γιορτές στους ρώσους αξιωματούχους.

Το βιβλίο με τίτλο «Οι Λέξεις που αλλάζουν τον Κόσμο» (The Words that are changing the World) είναι η πιο πρόσφατη εκδήλωση θαυμασμού από τους υποστηρικτές του επικεφαλής του ρωσικού κράτους που τον θεωρούν τον σωτήρα της σύγχρονης Ρωσίας και θα προστεθεί σε μια ευρεία συλλογή προϊόντων με θέμα τον Βλαντίμιρ Πούτιν, από αρώματα έως και βότκα.

«Αρχίσαμε να παρατηρούμε ότι όλα όσα λέει ο Πούτιν γίνονται πραγματικότητα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο» δήλωσε ο Αντόν Βολοντίν, συγγραφέας του βιβλίου των 400 σελίδων, που εκδόθηκε από την οργάνωση Network, που πρόσκειται στο Κρεμλίνο.

Μεταξύ των αξιομνημόνευτων αποφθεγμάτων που επελέγησαν είναι η απειλή του Πούτιν να «ξεκάνει» τους τσετσένους μαχητές που βρίσκονται «στον περίβολο» της Ρωσίας, ο ισχυρισμός του ρώσου προέδρου ότι η Κριμαία θα παραμείνει «αναπόσπαστο» τμήμα της Ρωσίας και μια περίεργη δήλωση προς τη Λετονία, όταν είπε στη Ρίγα ότι το μόνο που μπορεί να αναμένει να λάβει από τη Μόσχα είναι «τα αυτιά ενός νεκρού γαϊδάρου», μια ρωσική έκφραση συνώνυμο του «τίποτα».

Αλλες δηλώσεις που περιλαμβάνονται στο βιβλίο επικεντρώνονται στα πατριωτικά αισθήματα του προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

«Για εμένα η Ρωσία είναι ολόκληρη η ζωή μου» μπορεί να διαβάσει κανείς στις σελίδες του βιβλίου, ενώ σε άλλα σημεία εκφράζεται η δυσφορία του Βλαντίμιρ Πούτιν για τη δυτικού τύπου δημοκρατία ή τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών.

Η οργάνωση που εξέδωσε το βιβλίο έχει στο παρελθόν λάβει γενναιόδωρες επιχορηγήσεις από το Κρεμλίνο, όπως μεταδίδει το Reuters. Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία της Ρωσίας τον Ιανουάριο και η τιμή του έχει οριστεί στα 800 ρούβλια (11,12 δολάρια).

Η Network ανακοίνωσε σήμερα ότι διένειμε 1.000 αντίγραφα στο Κρεμλίνο, το οποίο τα προσέφερε σε αξιωματούχους και πολιτικούς ως δώρο ενόψει της Πρωτοχρονιάς.

Η ρωσική εφημερίδα RBK επικαλέστηκε Ρώσους αξιωματούχους που επιβεβαίωσαν ότι έλαβαν το δώρο και ότι ένας υψηλόβαθμος βοηθός του Πούτιν τους είπε ότι πρέπει να το μελετήσουν ενδελεχώς. Σύμφωνα με τον ίδιο, το βιβλίο αυτό θα τους βοηθήσει να κατανοήσουν τις αποφάσεις που λαμβάνει ο πρόεδρος της χώρας και επηρεάζουν την εγχώρια και εξωτερική πολιτική της Ρωσίας.

Ο εκπρόσωπος του Πούτιν, Ντμίτρι Πεσκόφ, κράτησε αποστάσεις από το βιβλίο. Ο ίδιος υποστήριξε ότι δεν το έχει δει και πρόσθεσε ότι είναι απίθανο η πρωτοβουλία αυτή να ανήκει στο Κρεμλίνο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Συγκλονιστικός Μασούρας: «Για το Ριαθόρ στο 90′, για τη Γιουβέντους, για τη Μέταλιστ, για τη Γουλβς»

Κάτι χρωστούσε στον Ολυμπιακό η τύχη και η μπάλα και του το έδωσε εχθές, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Μασούρας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024