Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μομφές του Ποταμιού στον Π.Καμμένο με αφορμή τα περί στράτευσης γυναικών

Μομφές του Ποταμιού στον Π.Καμμένο με αφορμή τα περί στράτευσης γυναικών

Εναντίον της γενικότερης στάσης του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου στρέφεται το Ποτάμι, με αφορμή τα περί στράτευσης γυναικών που πρόκειται να υπηρετήσουν στα σώματα ασφαλείας, λέγοντας πως ο υπουργός «γίνεται όλο και πιο επικίνδυνος», ενώ κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ πως «τον καλύπτει και του αφήνει χώρο στην διαμόρφωση της νέας "κυρίαρχης ιδεολογίας" του εθνολαϊκισμού». Σε απάντησή τους, οι ΑΝΕΛ μιλούν για άναρθρες και υστερικές κραυγές» από το Ποτάμι.

Εναντίον της γενικότερης στάσης του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου στρέφεται το Ποτάμι, με αφορμή τα περί στράτευσης γυναικών που πρόκειται να υπηρετήσουν στα σώματα ασφαλείας, λέγοντας πως ο υπουργός «γίνεται όλο και πιο επικίνδυνος», ενώ κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ πως «τον καλύπτει και του αφήνει χώρο στην διαμόρφωση της νέας «κυρίαρχης ιδεολογίας» του εθνολαϊκισμού». Σε απάντησή τους, οι ΑΝΕΛ μιλούν για άναρθρες και υστερικές κραυγές» από το Ποτάμι.

Σε ανακοίνωσή του το Σάββατο, με τίτλο «Καμμένος über alles», το Ποτάμι χαρακτηρίζει τα περί στράτευσης γυναικών και στρατιωτικών λυκείων «συνέχεια των παραληρημάτων του κυβερνητικού εταίρου».

«Ο υπουργός Καμμένος γίνεται όλο και πιο επικίνδυνος, και κάνουν λάθος όσοι τον αντιμετωπίζουν ως γραφικό» τονίζει το Ποτάμι. «Ο πολιτικός επικεφαλής των Ενόπλων Δυνάμεων φοράει όλο και περισσότερο στρατιωτικές στολές και σκηνοθετεί επισκέψεις-τελετές όπου πρόσωπα και απόψεις υποχρεούνται σε πολεμική αμφίεση» αναφέρει, σημειώνοντας πως «οΟ λόγος του γίνεται όλο και πιο επικίνδυνος».

«Ακόμη και οι προφανείς ανοησίες περί ιδρύσεως λυκείων πεζικού αεροπορίας και ναυτικού έχουν τον ρόλο τους στον ιστό της ιδεολογίας του Καμμένου» συνεχίζει, λέγοντας πως «ο ίδιος δεν απέχει πολύ από το να επανασυστήσει γιορτές για την «πολεμική αρετή»».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ τον καλύπτει με τη σιωπή του, του αφήνει μεγάλο χώρο στη διαμόρφωση της νέας «κυρίαρχης» ιδεολογίας του εθνολαϊκισμού», υπογραμμίζει το Ποταμι, λέγοντας πως «αυτή η μεγάλη πολιτική ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ θα αποδοθεί από την κοινωνία, και κυρίως από όσους αντιλαμβάνονται πλέον ότι από επαγγελματίες της αριστεράς τείνουν να μεταλλαχθούν πλήρως σε επαγγελματίες της εξουσίας, ακόμη και με τους παιάνες του Καμμένου».

«Άναρθρες και υστερικές κραυγές» απαντούν οι ΑΝΕΛ

Σε ανακοίνωσή τους στη συνέχεια, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ανέφεραν πως «το Ποτάμι και ο αρχηγός τους μας έχει συνηθίσει σε άναρθρες και υστερικές κραυγές, που αφήνουν όμως παγερά αδιάφορη τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών».

Η εκπρόσωπος του κόμματος Μαρίνα Χρυσοβελώνη αναφέρει πως «μετά το στραπάτσο που του επιφύλαξε ο ελληνικός λαός στις τελευταίες εκλογές, το μένος του κατά φαντασίαν πρωταγωνιστή εναντίον του υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου, σε συνάρτηση με τις ιδεοληπτικές εμμονές του και το άγχος του να δείξει ότι υπάρχει, παρά τον εγγενή τυχοδιωκτισμό του, τον καθιστούν ολοένα και πιο γραφικό».

Και καταλήγει χαρακτηρίζοντας τον επικεφαλής του Ποταμιού «εκτός από αποδεδειγμένα ανιστόρητο, και εθελόδουλς».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024