Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Γεύματα αγάπης για άστεγους και άπορους
Γεύμα αγάπης και αλληλεγγύης από το δήμο Αθηναίων

Γεύματα αγάπης για άστεγους και άπορους

Το καθιερωμένο εορταστικό τραπέζι ανήμερα των Χριστουγέννων έστησε και φέτος το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίνων. Γεύματα αγάπης προσέφεραν επίσης η Αρχιεπισκοπή, μέσω της Αποστολής, και πολλοί δήμοι. Παράλληλα, αλληλέγγυοι πολίτες μαγείρεψαν στο κέντρο του Πεδίου του Άρεως και παρείχαν δωρεάν φαγητό σε αστέγους και ευπαθείς κοινωνικά ομάδες.

Το καθιερωμένο εορταστικό τραπέζι ανήμερα των Χριστουγέννων έστησε και φέτος το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίνων. Γεύματα αγάπης προσφέρουν επίσης η Αρχιεπισκοπή, μέσω της Αποστολής, και πολλοί δήμοι.

Το χριστουγεννιάτικο τραπέζι του Δήμου Αθηναίων στήθηκε στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου Ρουφ (Πειραιώς και Εχελιδών 69).

Παράλληλα, όπως και κάθε μέρα, διατέθηκαν γεύματα αγάπης από την Αρχιεπισκοπή Αθηνών, μέσω των ενοριών και του οργανισμού Αποστολή.

Διακόσιες μερίδες φαγητό και χριστουγεννιάτικα γλυκά διένειμε επίσης στους άστεγους που βρίσκονται στο λιμάνι καθώς και στους άπορους που διαμένουν στον Χώρο Φιλοξενίας Αστέγων του δήμου Πειραιά η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά.

Ανάλογες πρωτοβουλίες ανήμερα των Χριστουγέννων έλαβαν πολλοί άλλοι δήμοι της χώρας.

Παράλληλα, αλληλέγγυοι πολίτες μαγείρεψαν στο κέντρο του Πεδίου του Άρεως και παρείχαν δωρεάν φαγητό σε αστέγους και ευπαθείς κοινωνικά ομάδες. Η δράση τους θα συνεχιστεί μέχρι και τις 10 Ιανουαρίου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Only in

Με 30 υπογραφές και σεβασμό στα όργανα η υποψηφιότητα Κασσελάκη – Κλειδώνει ο Φάμελλος για τους «100», ρυθμιστής ο Πολάκης στην ΚΕ

Η Πολιτική Γραμματεία εισηγείται να ισχύσουν οι ίδιοι όροι με τις κάλπες που στήθηκαν πριν ένα χρόνο, δηλαδή συλλογή 30 υπογραφών από μέλη της ΚΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024