Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Τόμας Μίλερ στους 5 πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες για το 2015

Ο Τόμας Μίλερ στους 5 πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες για το 2015

Η πρόσφατη ανανέωση του συμβολαίου του Τόμας Μίλερ με την Μπάγερν, υποχρέωσε τους Βαυαρούς να δημιουργήσουν το δικό τους ρεκόρ, αφού για να τον κρατήσουν κοντά τους εγγυήθηκαν ετήσιες αποδοχές 13,5 εκατ. ευρώ καθαρά. Ένα ποσό που έφερε τον διεθνή Γερμανό επιθετικό, όχι μόνο μέσα στην πρώτη δεκάδα των πιο ακριβοπληρωμένων ποδοσφαιριστών στην Ευρώπη, αλλά ανάμεσα στους πέντε πρώτους για το 2015.

Η πρόσφατη ανανέωση του συμβολαίου του Τόμας Μίλερ με την Μπάγερν, υποχρέωσε τους Βαυαρούς να δημιουργήσουν το δικό τους ρεκόρ, αφού για να τον κρατήσουν κοντά τους εγγυήθηκαν ετήσιες αποδοχές 13,5 εκατ. ευρώ καθαρά.

Ένα ποσό που έφερε τον διεθνή Γερμανό επιθετικό, όχι μόνο μέσα στην πρώτη δεκάδα των πιο ακριβοπληρωμένων ποδοσφαιριστών στην Ευρώπη, αλλά ανάμεσα στους πέντε πρώτους για το 2015.

Μπροστά τους βρίσκονται μόνο Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι που παίρνουν από 20 εκατ ευρώ, Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς με 16,5 εκατ. ευρώ και Νειμάρ με 14 εκατ.ευρώ.

Πίσω τους έχει τον γνωστό από την θητεία του στον Ολυμπιακό Γιάγια Τουρέ, Εντέν Αζα (Τσέλσι) και Ντε Μπρούιν (Μάντσεστερ Σίτι) με 13 εκατ. ευρώ, ενώ τηνδ εκάδα συμπληρώνουν Μπέιλ και Τιάγκο Σίλβα με 12 εκατ. ευρώ.

Περιέργως, για τους τρεις πρώτους το 2016 θα μπορούσε να είναι ένα σημείο καμπής. Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο έχουν προσεγγιστεί από τους δύο συλλόγους του Μάντσεστερ, η Σίτι για τον Αργεντινό και η Γιουνάιτεντ για τον Πορτογάλο, ενώ ο Σουηδός στο τέλος της σεζόν θα μπορούσε να αποχαιρετήσει την Παρί Σεν Ζερμέν, πιθανότατα για τις ΗΠΑ, όπου το MLS περιμένει να τον υποδεχθεί με ανοιχτές αγκάλες, αλλά με ένα μισθό διαφορετικό από αυτόν που έχει σήμερα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024