
Η εκδήλωση του σωματείου «Save Moras» έγινε στη Λάρισα
Εκδήλωση με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών για τη δράση και τους σκοπούς του, πραγματοποίησε το νεοσύστατο σωματείο «Save Moras». Η ιδέα ανήκει φυσικά στον διεθνή ποδοσφαιριστή, Βαγγέλη Μόρα, με αφορμή την απώλεια του αδελφού του και αποσκοπεί στην ευαισθητοποίηση των πολιτών για τη δωρεά μυελού των οστών.
Εκδήλωση με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών για τη δράση και τους σκοπούς του, πραγματοποίησε το νεοσύστατο σωματείο «Save Moras». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο «Χατζηγιάννειο» πνευματικό κέντρο της Λάρισας, το οποίο κατακλύστηκε από εκατοντάδες πολίτες της θεσσαλικής πρωτεύουσας.
Η σύσταση του σωματείου ήταν ιδέα του διεθνή ποδοσφαιριστή, Βαγγέλη Μόρα, με αφορμή την απώλεια του αδελφού του, αποσκοπεί δε στην ευαισθητοποίηση των πολιτών για τη δωρεά μυελού των οστών.
Στην εκδήλωση μίλησαν ο διευθυντής της αιματολογικής κλινικής του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας κ. Βασιλόπουλος, ο υπεύθυνος του τμήματος μεταμοσχεύσεων του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Πατρών κ. Σπυριδωνίδης και ο Μόρας.
Ο διεθνής άσος της Βερόνα μετέφερε στους παριστάμενους την εμπειρία του ως δότης μυελού των οστών στον αδερφό του. Επίσης χαιρετισμό απηύθυναν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, και ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Σάκης Δημόπουλος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Με πυξίδα την προσφορά: Η doValue Greece δίπλα στις κοινότητες της Τήλου και της Νισύρου
- Συμμετοχή του δημου Αθηναίων σε παγκόσμια πρωτοβουλία του ΟΗΕ
- Απίθανο γκολ στο Πολωνία – Νιγηρία: «Ρουκέτα» σε νεκρό χρόνο (vid)
- Κρήτη: Οδηγούσε μεθυσμένος σκάφος και πήρε σβάρνα τις βάρκες στο λιμάνι της Χερσονήσου
- Καλαμάτα: Νέα προθεσμία για να απολογηθεί το Σάββατο πήρε ο 41χρονος συζυγοκτόνος
- Φωτιά στη Φιλοθέη – Επιχειρεί ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής, σηκώθηκαν δύο ελικόπτερα




