Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα

Τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός τα Χριστούγεννα σε όλη τη χώρα, με τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά και βόρεια, ενώ το πρωί της Παρασκευής η ορατότητα θα είναι περιορισμένη στα δυτικά ηπειρωτικά.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός τα Χριστούγεννα σε όλη τη χώρα, με τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά και βόρεια, ενώ το πρωί της Παρασκευής η ορατότητα θα είναι περιορισμένη στα δυτικά ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4-5 και τοπικά στα πελάγη βαθμιαία 5-6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια τους 15 βαθμούς, στα δυτικά τους 18, στα κεντρικά τους 18 και στο Αιγαίο τους 18 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριο καιρό θα έχει η Αττική, με τοπικές νεφώσεις στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 και από το μεσημέρι θα στραφούν σε βοριάδες βαθμιαία 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Ηλιοφάνεια θα έχει και η Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3-4 και βαθμιαία 5 και πρόσκαιρα 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Σε Μακεδονία και Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με ανέμους από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιουνίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με παροδικές νεφώσεις στα ανατολικά. Κατά τόπους η ορατότητα θα είναι περιορισμένη τις πρωινές ώρες κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και από το απόγευμα στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί-βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, που από το μεσημέρι βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με παροδικές νεφώσεις στις βορειότερες περιοχές το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νότια αρχικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα βαθμιαία βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Στα βόρεια βόρειοι βορειοανατολικοί αρχικά 3 με 4 και από το μεσημέρι βαθμιαία 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024