Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
F1: Έναν… διαφορετικό Raikkonen προαναγγέλλει για το 2016 ο S. Marchionne

F1: Έναν… διαφορετικό Raikkonen προαναγγέλλει για το 2016 ο S. Marchionne

Την αμέριστη εμπιστοσύνη του στις ικανότητες του αφοσιωμένου K. Raikkonen εξέφρασε δημοσίως το μεγάλο αφεντικό της Ferrari.

Υποσχέσεις για την αγωνιστική πορεία του K. Raikkonen το 2016 άφησαν οι δηλώσεις του S. Marchionne, με τις οποίες το «αφεντικό» της Ferrari επισημαίνει τη μεταστροφή του Φινλανδού και την αφοσίωση που δείχνει στην ομάδα μετά το μέσο της προηγούμενης σεζόν.

«Παρατήρησα μια τεράστια αλλαγή στον Kimi κατά τη διάρκεια της σεζόν. Το δεύτερο μισό της σεζόν ήταν πολύ καλύτερος, ήταν σαν να παρακολουθείς μια κινηματογραφική ταινία».

«Το συζητούσαμε τις τελευταίες ημέρες με κάποιους συναδέλφους και πιστεύω πως έχουμε αρχίσει να βλέπουμε έναν διαφορετικό Kimi. Ίσως έχει να κάνει με το γεγονός ότι παντρεύτηκε και απέκτησε παιδί, μου έδειξε μια φωτογραφία του γιου του στις αρχές αυτού του μήνα, είναι ένας περήφανος πατέρας».

«Νομίζω ότι γίνεται πιο συγκροτημένος, κάτι το οποίο πρόκειται να βοηθήσει αρκετά το 2016. Πρόκειται να δείξει τη μεγαλύτερη αφοσίωση που έχουμε δει ποτέ από εκείνον και είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελεί πλέον κομμάτι της ομάδας».

«Διαθέτουμε δύο οδηγούς που ανταγωνίζονται, έτυχε ο S. Vettel να έχει μια εξαιρετική σεζόν στην πρώτη του σεζόν. Περιμένω τον Kimi να γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστικός και να έχει εκείνος μια εντυπωσιακή σεζόν το 2016. Νομίζω ότι μπορεί να τα καταφέρει. Είναι καλό παιδί», δήλωσε ο S. Marchionne, υπερασπιζόμενος, εμμέσως πλην σαφώς, την απόφαση της Ferrari να διατηρήσει στο ρόστερ της έναν πιλότο που το 2015 κατάφερε να συγκεντρώσει λίγο περισσότερους από τους μισούς βαθμούς σε σχέση με τον ομόσταυλό του S. Vettel.

auto.in.gr

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024