Λήξη συναγερμού στη ΔΟΥ Νέας Ιωνίας μετά την απειλή για βόμβα
Λήξη συναγερμού στην ΔΟΥ της Νέας Ιωνίας, καθώς από το πρωί το κτίριο είχε εκκενωθεί μετά από διπλό τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας. Η περιοχή είχε αποκλειστεί και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.
Φάρσα αποδείχθηκε τελικά το τηλεφώνημα για βόμβα στη ΔΟΥ Νέας Ιωνίας, το κτίριο της οποίας εκκενώθηκε από νωρίς το πρωί.
Μετά το πρώτο τηλεφώνημα, που έκανε άγνωστος στην Εφημερίδα των Συντακτών, στις 09:30, λέγοντας ότι θα εκραγεί βόμβα σε 40 λεπτά και πως δεν πρόκειται για φάρσα, σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία.
Αμέσως εκκενώθηκε η ΔΟΥ, αποκλείστηκε η περιοχή, ενώ στο σημείο έφτασαν και άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.
Στη συνέχεια, έγινε δεύτερο τηλεφώνημα, με άγνωστο άνδρα να λέει ότι η βόμβα πρόκειται να εκραγεί στις 11:00.
Σημειώνεται, ότι αυτή ήταν η πέμπτη φορά που έγινε τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στη ΔΟΥ Νέας Ιωνίας.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής