Ποτάμι: Στη Δραπετσώνα χρειάζονται δουλειές, όχι φιέστες
Απορεί κανείς με τις φιέστες που στήνουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στο Κερατσίνι, αναφέρει το Ποτάμι σε ανακοίνωσή του, σχολιάζοντας την πρωινή επίσκεψη του πρωθυπουργού στα Λιπάσματα. «Το Κερατσίνι, το Πέραμα, η Δραπετσώνα, η Νίκαια, ο Ρέντης, ο Κορυδαλλός, χρειάζονται δουλειές» αναφέρεται.
Απορεί κανείς με τις φιέστες που στήνουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στο Κερατσίνι, αναφέρει το Ποτάμι σε ανακοίνωσή του, σχολιάζοντας την πρωινή επίσκεψη του πρωθυπουργού στα Λιπάσματα. «Το Κερατσίνι, το Πέραμα, η Δραπετσώνα, η Νίκαια, ο Ρέντης, ο Κορυδαλλός, χρειάζονται δουλειές» αναφέρεται.
Όλη η ανακοίνωση του Ποταμιού:
«Όταν η ανεργία και τα λουκέτα στις γειτονιές της Β’ Πειραιά έχουν σπάσει κάθε ρεκόρ, απορεί κανείς με τις φιέστες που στήνουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στο Κερατσίνι. Οι γειτονιές του Πειραιά ασφαλώς έχουν μεγάλη ανάγκη το παραλιακό μέτωπο, το πράσινο και την πρόσβαση στη θάλασσα.
» Αλλά όλα αυτά θέλουν σχεδιασμό και μελέτες βιωσιμότητας και όχι φιέστες. Προεκλογικά ο κ. Τσίπρας υποσχόταν άμεση επαναλειτουργία της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης, σήμερα όμως σιωπά και η κυβέρνησή του δεν δίνει καμία προοπτική στην περιοχή. Προς τι λοιπόν τόσοι πανηγυρισμοί;»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σαμαράς: Βίντεο-«βόμβα» με «καρφιά» κατά Μητσοτάκη – «Επιχειρήματα προέδρου Εδεσσαϊκού» τα περί διαγραφής του
- Πάνος Βλάχος: Τι μήνυμα θέλει να στείλει με το «Άλμπουμ Φωτογραφικά» που μόλις κυκλοφόρησε
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Απαιτείται πολύ νερό για να ελεγχθεί, λέει ο Αρτοποιός στο in – Ανησυχία για τον τοξικό καπνό
- Ωραιόκαστρο: Ποια η ιδιαιτερότητα της φωτιάς – Τι λέει στο in ο πυρομετεωρολόγος της μονάδας ΜΕΤΕΟ
- Άρης Betsson: Στα «κίτρινα» και επίσημα ο Κώστας Αντετοκούνμπο (pic)
- Σε λειτουργία η πλατφόρμα για τις 72 δόσεις – Ποιοι «κόβονται»
- Νέα Υόρκη: Οκτώ τραυματίες από πυροβολισμούς στο Μπρούκλιν – Τέσσερα παιδιά ανάμεσά τους
- Blind boxes: Είναι τα «κουτιά-έκπληξη» αθώα παιχνίδια ή μήπως είναι τζόγος για παιδιά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/trevor-mckinnon-wL3-nvcELpc-unsplash-1-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442